Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Posthusene i julen
Jul

Posthuse i julen 2020

Hent og send nemt dine pakker helt op til jul 

Hos PostNord får du Danmarks stærkeste og største netværk af ind- og udleveringsteder. Mere end 1.600 steder landet over kan du hente dine pakker – og hertil kommer mere end 1.600 pakkebokse. Det giver dig frihed og mange valgmuligheder for at hente og sende dine julepakker tæt på dig, og vi er klar til igen i år at udlevere rekordmange pakker over hele landet.  

Lange åbningstider
Størstedelen af vores udleveringssteder har åbent fra tidlig morgen til sen aften alle ugens dage frem til og med 23. december – enkelte også 24. december. 

Du kan tjekke butikkens åbningstid under ’Find poststeder’ i vores app eller i Find os. 

Tjek altid indleveringsfristen 
De enkelte udleveringssteder får hentet dagens post på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Derfor skal du altid tjekke indleveringsfristen, hvis pakken skal nå frem på en bestemt dag. 

Du finder fristen i vores app under ’Find poststeder’ og under Find os. 

Hent og send dine pakker i god tid 
Vi kan ikke undgå ekstra ventetid på vores udleveringssteder i december, så husk det gode julehumør og udnyt, at du kan hente og sende pakker i hele butikkernes lange åbningstider fra tidlig morgen til sen aften. 
Se fristerne for julepost her 

 printet din pakkelabel i butikken 
Som noget nyt kan en stor del af vores posthuse og Collect Shops nu printe din pakkelabel både til Danmark og udlandet i butikken. Alt du skal gøre er at købe din porto online og medbringe den QR-kode, du modtager på mail, i butikken. Så scanner de koden og printer din label lige til at klæbe på din pakke. 

Se hvilket udleveringssted nær dig, der kan printe, i rullemenuen i feltet ’Vælg produkt eller poststed’ under Find os. 

.