Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren

Posthuse i julen

Hent og send pakker fra posthusene helt op til jul.

PostNord har i 2018 åbnet 100 nye posthuse i supermarkeder og kiosker over hele landet, så du nemt kan hente pakker købt online i 1.100 posthuse og 475 pakkebokse.

Lange åbningstider

Størstedelen af posthusene har åbent fra tidlig morgen til sent om aftenen alle ugens dage frem til og med 23. december, men tjek altid butikkens åbningstid under ’Find poststeder’ i vores app eller i ’Find os’.

Send din pakke fra posthuset

Du kan også sende dine egne pakker fra posthuset. Det kan du gøre på to måder:

  1. Køb en pakkelabel online, som du udskriver og taper på din pakke, inden du afleverer pakken på posthuset - klik her for at åbne online porto
  2. Køb en pakkelabel på posthuset, som du klæber på din medbragte pakke, inden du afleverer den.

Tjek altid posthusets indleveringsfrist

De enkelte posthuse får hentet dagens post på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Derfor skal du altid tjekke posthusets indleveringsfrist, så du kan nå at sende din pakke i tide. Du finder posthusets indleveringsfrist i vores app under ’Find poststeder’ og under ’Find os’ her på vores hjemmeside

Hent og send dine pakker i god tid

Vi kan ikke undgå ekstra ventetid på posthusene i december, så husk det gode julehumør og udnyt, at du kan hente pakker i hele butikkernes lange åbningstider fra tidlig morgen til sen aften.

Klik for at se fristerne for post, der skal frem inden jul

.