Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Send en hilsen til Julemanden
Jul

Skriv til julemanden – og vind flotte præmier

En af julens hyggeligste traditioner er at sende hilsner til julemanden. Hos PostNord gør vi i år juletiden lidt sødere for nogle heldige børn.

Et hemmeligt sted hos PostNord sidder julemandens hjælpere klar til at tage imod de tusindvis af julehilsner. Alle modtager et svar fra julemanden, men som noget helt nyt kan nogle heldige børn få deres juleønsker til at gå i opfyldelse.

Vi trækker nemlig lod om 10 gavekort à 500 kr. til BR blandt alle, der skriver til julemanden. Og sender man også en ønskeseddel med sin hilsen, har man chancen for at være dén, der får opfyldt et julegaveønske.

Alle vindere får direkte besked, og de udtrækkes og offentliggøres i løbet af december på PostNord Danmarks Facebook-side. Brevet skal være hos julemanden senest 18. december for at nå at være med i den sidste lodtrækning.

Klik og læs konkurrencebetingelserne

Adressen på julemanden er:

Julemanden
Julemandens Postcenter 24
0900 København C

Det koster 10 kr. at sende et almindeligt brev op til 50 gram. Husk at skrive i god tid før juleaften og at skrive barnets navn og adresse på konvolutten, for så sender julemanden også en hilsen retur.

Porto

Køb porto online i PostNord appen eller klik her for at købe portokoder på vores hjemmeside.

.