Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.
Konkurrence

Konkurrencebetingelser

Skriv til julemanden og deltag i lodtrækningen om at få et julegaveønske på op til 2.000 kr. opfyldt.

Sådan deltager du

For at deltage i lodtrækningen skal du sende en hilsen og en ønskeseddel, der indeholder mindst ét julegaveønske til julemanden på adressen:

Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C.

Din hilsen skal være os i hænde senest 18. december 2023.

Alle, der sender en hilsen til julemanden på den angivne adresse, og samtidig skriver deres navn og adresse på brevet, får et svar retur fra julemanden.

Udvælgelse af vinderen

PostNord trækker lod blandt alle modtagne hilsner til julemanden. For at kunne vinde er det nødvendigt, at barnets navn og adresse fremgår af hilsenen til julemanden, så vi kan komme i kontakt. Vinderen får direkte besked.

For at kunne vinde hovedpræmien, hvor et julegaveønske til en værdi af op til 2.000 kr. opfyldes, bedes forældrene til barnet give samtykke på, at vi må filme og tage billeder, og at vi overrækker julegaven til barnet på husstanden. Samtykket indbefatter, at optagelser og billeder må offentliggøres på PostNord Danmarks sociale medier.

Brug af persondata

De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil udelukkende blive behandlet i forbindelse med kontakt til vinderen. Behandlingen vil ske på baggrund af virksomhedens legitime interesse i afvikling af konkurrencen.

Øvrigt

Medarbejdere i PostNord-koncernen og disses husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

PostNord forbeholder sig til enhver tid retten til eventuelt at tilpasse betingelser for konkurrencen.

PostNord forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel.

Facebook og Instagram er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis.

Tilbage til juleinfo til private