Konkurrence

Konkurrencebetingelser

Skriv til julemanden og deltag i lodtrækningen om 10 gavekort à 500 kr. til BR, og om hovedpræmien hvor et julegaveønske på op til 2.000 kr. opfyldes.

Sådan deltager du

For at deltage i lodtrækningen om 10 gavekort à 500 kr. til BR skal du sende en hilsen til julemanden på adressen Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C. Din hilsen skal være os i hænde senest 20. december 2021.

For at deltage i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor et julegaveønske til en værdi af op til 2.000 kr. opfyldes, skal du sende en ønskeseddel, der indeholdende mindst ét julegaveønske sammen med din hilsen til julemanden.

Alle, der sender en hilsen til julemanden på den angivne adresse, og samtidig skriver deres egen adresse på brevet, får et svar retur fra julemanden.

Udvælgelse af vindere

PostNord trækker lod blandt alle modtagne hilsner til julemanden. For at kunne vinde er det nødvendigt, at din adresse fremgår af hilsenen til julemanden, så vi kan komme i kontakt med dig.

Alle vindere får direkte besked og offentliggøres i løbet af december på PostNord Danmarks facebook-side. Den sidste vinder offentliggøres 23. december.

PostNord forbeholder sig ret til at offentliggøre fornavn, alder og by på de 10 vindere af gavekort til BR på PostNord Danmarks facebook-side i løbet af december.

For at kunne vinde hovedpræmien, hvor et julegaveønske til en værdi af op til 2.000 kr. opfyldes, indvilger du i, at vi må filme og at vi overrækker julegaven til dig på din husstand. Optagelserne vil indgå i en kort film til brug på PostNord Danmarks facebook-side.

Brug af persondata

De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil udelukkende blive eksporteret fra og behandlet uden for mediet i forbindelse med kontakt til vinderne. Behandlingen vil ske på baggrund af virksomhedens legitime interesse i afvikling af konkurrencen.

Øvrigt

Medarbejdere i PostNord-koncernen og disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

PostNord forbeholder sig til enhver tid retten til eventuelt at tilpasse betingelser for konkurrencen.

PostNord forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel.

Facebook er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis.

Tilbage til juleinfo til private