Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.
Konkurrence

Konkurrencebetingelser

Skriv til julemanden og deltag i lodtrækningen om et julegaveønske på op til 2.000 kr.

Sådan deltager du

For at deltage i lodtrækningen skal du sende en hilsen og en ønskeseddel, der indeholder mindst ét julegaveønske til julemanden på adressen:

Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C.

Din hilsen skal være os i hænde senest 19. december 2022.

Alle, der sender en hilsen til julemanden på den angivne adresse, og samtidig skriver deres egen adresse på brevet, får et svar retur fra julemanden.

Udvælgelse af vindere

PostNord trækker lod blandt alle modtagne hilsner til julemanden. For at kunne vinde er det nødvendigt, at din adresse fremgår af hilsenen til julemanden, så vi kan komme i kontakt med dig. Vinderen får direkte besked.

For at kunne vinde hovedpræmien, hvor et julegaveønske til en værdi af op til 2.000 kr. opfyldes, indvilger du i, at vi må filme og at vi overrækker julegaven til dig på din husstand. Optagelserne vil indgå i en kort film til brug på PostNord Danmarks facebook-side.

Brug af persondata

De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil udelukkende blive eksporteret fra og behandlet uden for mediet i forbindelse med kontakt til vinderne. Behandlingen vil ske på baggrund af virksomhedens legitime interesse i afvikling af konkurrencen.

Øvrigt

Medarbejdere i PostNord-koncernen og disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

PostNord forbeholder sig til enhver tid retten til eventuelt at tilpasse betingelser for konkurrencen.

PostNord forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel.

Facebook er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis.

Tilbage til juleinfo til private