Årets Julemærke 2021

Støt julemærkehjemmene med årets julemærke.

Hjem til jul

Julemærket 2021 hylder det særlige fællesskab, som opstår i juletiden, og som mange pga. corona gik glip af sidste år. Det har fået titlen ”Hjem til jul” og er tegnet af illustrator Peter Bay Alexandersen.

Motivet er et træskib, der ligger til kaj i en havneby engang i 1800-tallet. Fra skibet vender folk hjem til deres familier og venner med hænderne fulde af pakker og juletræer. Som altid går overskuddet fra salget til de fem Julemærkehjem i Danmark.


Støt en god sag

Julemærkehjemmene hjælper børn, der mistrives. Børn, der bliver mobbet, føler sig alene og ikke tror på, de er noget værd. Under et ophold bliver de del af et fællesskab med støtte og omsorg fra både børn og voksne. De får hjælp til at styrke deres selvværd og lærer nye måder at se sig selv og verden på.

PostNord støtter Julemærkefonden

Det første julemærke til breve så dagens lys i 1904, efter at postekspedient Einar Holbøll året inden havde fået den originale ide, at man med frivillig ekstraporto på julens hilsner kunne samle penge ind til syge og sårbare børn. PostNord har samarbejdet med Julemærkefonden lige siden.

Her køber du julemærkerne

Julemærkerne kan købes fra 2. november på udvalgte posthuse, i PostNords netbutik og på julemærket.dk