Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Årets Julemærke 2022

Støt julemærkehjemmene med årets julemærke.

En julehilsen med hjertet

Kongehuset og Julemærket har altid været tæt forbundne. Siden Dronning Louise prydede det første julemærke helt tilbage i 1904, har der med mellemrum været kongelige på Julemærket. Og hele tre gange har H.M. Dronningen tegnet motivet til Julemærket. Derfor er det helt oplagt, at Julemærket 2022 både markerer H.M. Dronningens 50-års Regeringsjubilæum og Fredensborg Slots 300-års jubilæum.
Motivet er sammensat af elementer fra de tre julemærker, som Dronningen har tegnet. i hhv. 1970, 2003 og 2015 kombineret med en illustration af Fredensborg Slot. Det har fået titlen ”En Julehilsen med Hjertet”

 

Støt en god sag

Julemærkehjemmene hjælper børn, der mistrives. Børn, der bliver mobbet, føler sig alene og ikke tror på, de er noget værd. Under et ophold bliver de del af et fællesskab med støtte og omsorg fra både børn og voksne. De får hjælp til at styrke deres selvværd og lærer nye måder at se sig selv og verden på.

PostNord støtter Julemærkefonden

Det første julemærke til breve så dagens lys i 1904, efter at postekspedient Einar Holbøll året inden havde fået den originale ide, at man med frivillig ekstraporto på julens hilsner kunne samle penge ind til syge og sårbare børn. PostNord har samarbejdet med Julemærkefonden lige siden.

Her køber du julemærkerne

Julemærkerne kan købes fra 1. november på udvalgte posthuse, i PostNords netbutik og på julemærket.dk