Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Filateli

Frimærkernes verden

Stem på årets flotteste EUROPA frimærke

Nu kan du se alle PostEurop landenes bidrag til årets EUROPA tema ”Ancient Postal Routes” og husk at stemme på din favorit. Danmarks bidrag er to af frimærkerne fra miniarket med Gamle Postruter

Se og stem her

Genforeningen 100 år

To historiske fotografier bevidner mødet ved Folkehjem i Aabenraa i 1918, hvor de fremmødte hører H.P. Hansen fortælle, at en kommende folkeafstemning er på vej og da Christian X rider over den gamle grænse ved Frederikshøj i 1920 og genforeningen er en realitet.

Køb miniarket i Netbutikken

Gamle postruter

Årets Europa udgivelse omhandler Gamle postruter og viser to farvelagte prospekter af København og Altona, hvor Danmarks første rute gik.

Køb miniarket i Netbutikken

Årets prestigehæfte – UNESCO Verdensarv i Danmark

Prestigehæftet indeholder en introduktion til UNESCOs arbejde, beskrivelse af de i alt 7 danske steder der er på den prestigefyldte liste og 3 gummierede frimærkeark.

Køb prestigehæftet her

Her køber du frimærker og frimærkeprodukter

Mangler du frankering til dine breve?

Er du på jagt efter frimærkeprodukter eller ældre frimærker, der ikke længere sælges hos PostNord? Så er der god chance for at finde dem hos en af vores samarbejdspartnere:

Køb førstedagskonvolutter hos Nordfrim

Køber du førstedagskonvolutter i løssalg? Så kan du fremover erhverve dem hos vores samarbejdspartner Nordfrim, der har overtaget salget af førstedagskonvolutter. Nordfrim har i mere end 50 år solgt frimærker og tilbehør til samlere i hele Skandinavien.

Klik og gå til Nordfrims hjemmeside for at læse mere

Følg os på Instagram

På Instagram kan man dele billeder med hinanden. Med baggrund i vores enorme frimærkesamling præsenterer vi flere gange om ugen frimærker, der afspejler årstiden og kommenterer begivenheder i samfundet netop nu. Følg os på @danskefrimaerker og få et dejligt gensyn med en masse frimærker, som du måske havde glemt.

Dagligseriefrimærkerne

Dagligseriefrimærkerne med Bølgelinie, Lille Rigsvåben og Dronning Margrethe II er blevet trykt i nye oplag. På forskellige måder adskiller de nye oplag sig fra de gamle oplag.​

Klik på Dagligserie Nettoliste og læs mere​

Send mail eller brev

Send mail eller brev

Har du spørgsmål om dit abonnement eller vores frimærkeprodukter, så klik på 'Send mail til Frimærker Kundeservice' eller skriv et brev til:

PostNord Danmark Frimærker
Hedegaardsvej 88
2300 København S

Tilmeld dig nyheder fra Frimærker

Tilmeld dig nyheder fra Frimærker

Vil du holdes opdateret med information om frimærkeudgivelser, udstillinger, tilbud m.v. fra PostNord Frimærker 10-12 gange om året?

.