Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Vikingeliv
Vikingeliv

Enestående fund fra Danmark.

Gå til Netbutikken

Frimærkernes verden

Også mig, sagde hunden

Kæmpe tak til alle de stolte hundeejere, der har indsendt fotos og gode historier til os. Over 5.000 hunde har deltaget i konkurrencen #minhundpåfrimærke, så danskernes interesse for at få deres firbenede venner på frimærke har været overvældende.

Sammen med Dansk Kennel Klub har vi nu udvalgt fem vinderhunde, der skal fotograferes af hundefotograf Karsten Bidstrup. De fem vindere kan du se på postnord.dk/minhund.

Frimærkerne med de fem hunde udgives 19. september.

Stockholmia 2019

Sæt kryds i kalenderen 29. maj-2. juni 2019, hvor Stockholmia 2019 finder sted på Waterfront Congress Centre i Stockholm. Udstillingen, som er en international fejring af The Royal Philatelic Society Londons 150-års jubilæum, byder bl.a. på 2.000 rammer fyldt med frimærker. På PostNords stand kan du købe de nyeste frimærker, og som noget helt særligt viser vi alle svenske frimærker siden 1855. Hele 10.000 personer forventes at besøge Stockholmia 2019. Skal du af sted, gælder det om snart at arrangeret transport og overnatning. På Stockholmias hjemmeside kan du ikke alene få alle oplysninger om messen, men du kan også booke hotelværelser, bestille bustransporter og læse om, hvad du ellers kan opleve i Stockholm på det tidspunkt.

Klik og læs mere om Stockholmia

Her køber du frimærker og frimærkeprodukter

Mangler du frankering til dine breve?

Er du på jagt efter frimærkeprodukter eller ældre frimærker, der ikke længere sælges hos PostNord? Så er der god chance for at finde dem hos en af vores samarbejdspartnere:

Køb førstedagskonvolutter hos Nordfrim

Køber du førstedagskonvolutter i løssalg? Så kan du fremover erhverve dem hos vores samarbejdspartner Nordfrim, der har overtaget salget af førstedagskonvolutter. Nordfrim har i mere end 50 år solgt frimærker og tilbehør til samlere i hele Skandinavien. Klik og gå til Nordfrims hjemmeside for at læse mere.

Følg os på Instagram

På Instagram kan man dele billeder med hinanden. Med baggrund i vores enorme frimærkesamling præsenterer vi flere gange om ugen frimærker, der afspejler årstiden og kommenterer begivenheder i samfundet netop nu. Følg os på @danskefrimaerker og få et dejligt gensyn med en masse frimærker, som du måske havde glemt.

Dagligseriefrimærkerne

Dagligseriefrimærkerne med Bølgelinie, Lille Rigsvåben og Dronning Margrethe II er blevet trykt i nye oplag. På forskellige måder adskiller de nye oplag sig fra de gamle oplag.​

Klik på Dagligserie Nettoliste og læs mere​.​​​​

Abonnere på frimærker

​Vær sikker på at få de nye frimærker og produkter så snart, de kommer på gaden!

Klik for at abonnere

Aktiviteter

​Læs mere om byttedage og udstillinger

Klik og læs mere
Klik og se frimærkeprogrammet

Frimærkeprogram

​Se frimærkeprogrammet her

Klik og se mere

Send mail eller brev

Har du spørgsmål om dit abonnement eller vores frimærkeprodukter, så klik på Send mail til Frimærker Kundeservice eller skriv et brev til:

PostNord Danmark Frimærker
Hedegaardsvej 88
2300 København S

Tilmeld dig nyheder fra Frimærker

Vil du holdes opdateret med information om frimærkeudgivelser, udstillinger, tilbud m.v. fra PostNord Frimærker 10-12 gange om året?

Klik og tilmeld dig
.