Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Filateli

Frimærkernes verden

H.M. Dronning Margrethe II – 80 år

Danmarks regent fylder rundt i år. Vi markerer dagen ved at udgive et stilfuldt miniark, der viser fire centrale begivenheder i Dronningens liv og et nyt portræt fotograferet specielt til frimærket.

Køb miniarket i Netbutikken

Pattedyr

Fem frimærker til indenrigsværdi. Motiverne viser nogle af de ca. 50 arter af pattedyr, der lever og yngler i den danske natur: rådyr, pindsvin, sort egern, hasselmus og lækat.

Køb frimærkerne med pattedyr i Netbutikken

UNESCO Verdensarv i Danmark

Frimærker til udenrigsværdi, der viser fem danske steder, der er udpeget til verdensarv: Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland, Kronborg, Stevns Klint, Jelling Monumenterne og Christiansfeld. De to øvrige danske steder på UNESCO’s liste er Vadehavet og Roskilde Domkirke, der begge tidligere har været centrum for danske frimærkeudgivelser.

Køb frimærkerne her i Netbutikken

Her køber du frimærker og frimærkeprodukter

Mangler du frankering til dine breve?

Er du på jagt efter frimærkeprodukter eller ældre frimærker, der ikke længere sælges hos PostNord? Så er der god chance for at finde dem hos en af vores samarbejdspartnere:

Køb førstedagskonvolutter hos Nordfrim

Køber du førstedagskonvolutter i løssalg? Så kan du fremover erhverve dem hos vores samarbejdspartner Nordfrim, der har overtaget salget af førstedagskonvolutter. Nordfrim har i mere end 50 år solgt frimærker og tilbehør til samlere i hele Skandinavien.

Klik og gå til Nordfrims hjemmeside for at læse mere

Følg os på Instagram

På Instagram kan man dele billeder med hinanden. Med baggrund i vores enorme frimærkesamling præsenterer vi flere gange om ugen frimærker, der afspejler årstiden og kommenterer begivenheder i samfundet netop nu. Følg os på @danskefrimaerker og få et dejligt gensyn med en masse frimærker, som du måske havde glemt.

Dagligseriefrimærkerne

Dagligseriefrimærkerne med Bølgelinie, Lille Rigsvåben og Dronning Margrethe II er blevet trykt i nye oplag. På forskellige måder adskiller de nye oplag sig fra de gamle oplag.​

Klik på Dagligserie Nettoliste og læs mere​

Send mail eller brev

Send mail eller brev

Har du spørgsmål om dit abonnement eller vores frimærkeprodukter, så klik på 'Send mail til Frimærker Kundeservice' eller skriv et brev til:

PostNord Danmark Frimærker
Hedegaardsvej 88
2300 København S

Tilmeld dig nyheder fra Frimærker

Tilmeld dig nyheder fra Frimærker

Vil du holdes opdateret med information om frimærkeudgivelser, udstillinger, tilbud m.v. fra PostNord Frimærker 10-12 gange om året?

.