Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Filateli

Frimærkernes verden

Stem på årets EUROPA-frimærke

Alle de europæiske postvirksomheder udgiver frimærker med deres nationalfugle i 2019. Men hvilket frimærke er det smukkeste?

Det danske bidrag, der udgives 16. maj, viser en smuk knopsvanefamilie. Kunstneren bag motivet er fuglemaleren og ornitologen Carl Christian Tofte.

Se alle frimærkerne, og stem på din favorit på PostEurops hjemmeside

Du kan stemme indtil 9. september.

Også mig, sagde hunden

Kæmpe tak til alle de stolte hundeejere, der har indsendt fotos og gode historier til os. Over 5.000 hunde har deltaget i konkurrencen #minhundpåfrimærke, så danskernes interesse for at få deres firbenede venner på frimærke har været overvældende.

Sammen med Dansk Kennel Klub har vi nu udvalgt fem vinderhunde, der skal fotograferes af hundefotograf Karsten Bidstrup. De fem vindere kan du se på postnord.dk/minhund.

Frimærkerne med de fem hunde udgives 19. september.

Her køber du frimærker og frimærkeprodukter

Mangler du frankering til dine breve?

Er du på jagt efter frimærkeprodukter eller ældre frimærker, der ikke længere sælges hos PostNord? Så er der god chance for at finde dem hos en af vores samarbejdspartnere:

Køb førstedagskonvolutter hos Nordfrim

Køber du førstedagskonvolutter i løssalg? Så kan du fremover erhverve dem hos vores samarbejdspartner Nordfrim, der har overtaget salget af førstedagskonvolutter. Nordfrim har i mere end 50 år solgt frimærker og tilbehør til samlere i hele Skandinavien.

Klik og gå til Nordfrims hjemmeside for at læse mere

Følg os på Instagram

På Instagram kan man dele billeder med hinanden. Med baggrund i vores enorme frimærkesamling præsenterer vi flere gange om ugen frimærker, der afspejler årstiden og kommenterer begivenheder i samfundet netop nu. Følg os på @danskefrimaerker og få et dejligt gensyn med en masse frimærker, som du måske havde glemt.

Dagligseriefrimærkerne

Dagligseriefrimærkerne med Bølgelinie, Lille Rigsvåben og Dronning Margrethe II er blevet trykt i nye oplag. På forskellige måder adskiller de nye oplag sig fra de gamle oplag.​

Klik på Dagligserie Nettoliste og læs mere​

Send mail eller brev

Send mail eller brev

Har du spørgsmål om dit abonnement eller vores frimærkeprodukter, så klik på 'Send mail til Frimærker Kundeservice' eller skriv et brev til:

PostNord Danmark Frimærker
Hedegaardsvej 88
2300 København S

Tilmeld dig nyheder fra Frimærker

Tilmeld dig nyheder fra Frimærker

Vil du holdes opdateret med information om frimærkeudgivelser, udstillinger, tilbud m.v. fra PostNord Frimærker 10-12 gange om året?

.