Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Filateli

Frimærkernes verden

Nu offentliggøres de fem motiver med hunde

Som en hyldest til menneskets bedste ven udgiver PostNord nu – for første gang – en stribe med hunde i fokus.

I begyndelsen af året havde alle hundeejere i Danmark mulighed for at nominere deres firbenede venner i konkurrencen #minhundpåfrimærke på Facebook og Instagram.

Blandt de tusindvis af søde, sjove og dygtige hunde, der blev indstillet af deres stolte ejere, har PostNord og Dansk Kennel Klub udvalgt vinderhundene til de fem frimærker.

Frimærkerne udgives d. 19. september, men du kan bestille dem allerede d. 17. september.

Se filmene med de i alt syv vinderhunde på postnord.dk/minhund

Miniark med Frimærkekunst

Morten Schelde er kunstneren bag de seks frimærker i serien ”Frimærkekunst”, der viser nye værker af anerkendte danske kunstnere.” Miniarket udgives d. 19. september.

Her køber du frimærker og frimærkeprodukter

Mangler du frankering til dine breve?

Er du på jagt efter frimærkeprodukter eller ældre frimærker, der ikke længere sælges hos PostNord? Så er der god chance for at finde dem hos en af vores samarbejdspartnere:

Køb førstedagskonvolutter hos Nordfrim

Køber du førstedagskonvolutter i løssalg? Så kan du fremover erhverve dem hos vores samarbejdspartner Nordfrim, der har overtaget salget af førstedagskonvolutter. Nordfrim har i mere end 50 år solgt frimærker og tilbehør til samlere i hele Skandinavien.

Klik og gå til Nordfrims hjemmeside for at læse mere

Følg os på Instagram

På Instagram kan man dele billeder med hinanden. Med baggrund i vores enorme frimærkesamling præsenterer vi flere gange om ugen frimærker, der afspejler årstiden og kommenterer begivenheder i samfundet netop nu. Følg os på @danskefrimaerker og få et dejligt gensyn med en masse frimærker, som du måske havde glemt.

Dagligseriefrimærkerne

Dagligseriefrimærkerne med Bølgelinie, Lille Rigsvåben og Dronning Margrethe II er blevet trykt i nye oplag. På forskellige måder adskiller de nye oplag sig fra de gamle oplag.​

Klik på Dagligserie Nettoliste og læs mere​

Send mail eller brev

Send mail eller brev

Har du spørgsmål om dit abonnement eller vores frimærkeprodukter, så klik på 'Send mail til Frimærker Kundeservice' eller skriv et brev til:

PostNord Danmark Frimærker
Hedegaardsvej 88
2300 København S

Tilmeld dig nyheder fra Frimærker

Tilmeld dig nyheder fra Frimærker

Vil du holdes opdateret med information om frimærkeudgivelser, udstillinger, tilbud m.v. fra PostNord Frimærker 10-12 gange om året?

.