Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Tredjepartslogistik (TPL)

Vokser din virksomhed hurtigt med stigende lagervolumener? Har I brug for mere lagerplads og for at effektivisere hele logistikkæden? Vores tredjepartslogistik er markedsførende i Norden, og vi tilbyder totalløsninger inden for logistik til virksomheder i forskellige brancher.

Når du vælger at outsource din logistik eller logistikforretning til PostNord, øger du effektiviteten i hele logistikkæden. Vores løsning omfatter import og fragt, lagerhåndtering, distribution og toldbehandling.

Vi har også en veludviklet IT-struktur og håndterer en lang række forskellige data i flere forskellige forretningssystemer for at kunne give dig fuld indsigt i logistikflowet. Med Kontroltårnet – vores IT-support med webgrænseflade i realtid – får du som aftalekunde fuld kontrol over ordrer og ordrestatus, lagersaldo, track and trace, KPI-opfølgning, fakturaer og debiteringsgrundlag m.m.

Vi udvikler tilpassede og unikke e-handels løsninger

E-handel

Levering spiller en stadig større rolle i forbrugernes oplevelse, når de handler online. Det er mindst lige så vigtigt, hvordan du leverer, som hvad du leverer. Vi ved, hvordan du kommer nutidens e-handelsforbrugere i møde på deres præmisser.

Lagerløsninger

Vi tilbyder tjenester til forskellige flow: e-handel, butikker, grossister, returnering. Vi håndterer traditionelle lagerløsninger med paller, reoler og lagerautomater samt løsninger med håndholdte computere og Pick-by-Voice. Vi satser også på udvikling af moderne teknologi som f.eks. automation.

Toldbehandling

Mange virksomheder har produktion i andre lande. Derfor har vi et bredt udvalg af toldtjenester til kunder med global logistik. Bil, tog, multimodal, skib eller fly.

Vi udvikler tilpassede og unikke e-handels løsninger

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan vi hjælper dig med tredjepartslogistik, så er du velkommen til at kontakte os på 43 44 07 06.

De mest almindelige services

PostNord Groupage

Send stykgods eller Groupage, som vi kalder det, med PostNord, og gør det nemmere for både dig selv og din kunde.

PostNord Pallet

Uanset om du sender paller til virksomheder eller private i Danmark, Norden eller Europa, skal du kun bruge PostNord Pallet.

InNight

Med vores logistiktjeneste InNight kan du sove trygt om natten, mens dine varer transporteres sikkert og når frem til kunderne allerede inden, deres dag er begyndt.

MyPack Home

Send pakker direkte hjem til modtageren i Norden og Europa.

MyPack Collect

Send pakker, der vejer maks. 20 kg, til kunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa.