Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Smarte markedsføringsløsninger til dig som er CRM- eller marketingchef

Vi har en række forskellige løsninger, som kan gøre dit markedsføringsarbejde lettere. Markedet ændrer sig hurtigt, og den ene virksomhed er ikke fuldstændig lig den anden. Derfor tilpasser vi os dig og din virksomheds behov.

Hvordan kommunikerer du bedst med dine målgrupper?

Der findes ikke en enkelt kommunikationskanal, som er den rigtige til alle budskaber og alle mennesker i alle situationer. At kommunikere i flere kanaler med delvist varieret indhold er en sikker måde at skabe loyalitet på, udvikle et varemærke og inspirere til køb. PostNord hjælper dig med at nå dine kunder med information og markedsføring, og vi medvirker gerne til at identificere netop dine målgrupper.

Hvad vi kan hjælpe dig som markedschefer med

Markedsføring og kommunikation

Vi tilbyder mange forskellige tjenester inden for reklame. Udgangspunktet er effektive løsninger, som hjælper dig med at nå de rigtige kunder med det rigtige tilbud på det rigtige tidspunkt.

Virksomhedskommunikation

PostNord tilbyder både fysiske og digitale løsninger, når du vil sende fakturaer, årsopgørelser, kontoudskrifter, aftaler eller HR-dokumenter som f.eks. lønsedler.

Vi har flere løsninger.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?

Klik ind og få et tilbud på dine forsendelser beregnet på din virksomhedsprofil.

Se mere

De mest relevante produkter og services til marketingchefer

Direct Mail

Et prisbilligt alternativ, når du sender markedsføringsbudskaber til kunder.

Adressevalidering

Hold dine modtageradresser opdaterede i forbindelse med brev- og Direct Mail-udsendelser med Adressevalidering.

Magasinpost

Med Magasinpost kan du sende kataloger, magasiner og medlemsblade til en stor gruppe modtagere flere gange om året.

Omnichannel

Omnichannel hjælper dig med at kommunikere med dine kunder på deres præmisser, så de får den bedste kundeoplevelse – fysisk og digitalt.

Bliv bedre til markedsføring

Med PostNord Inspiration får du både viden og inspiration til direkte markedsføring, som gør, at din målgruppe får en tættere følelsesmæssig tilknytning til din virksomhed. Læs mere om, hvordan du skræddersyr dine reklamer og optimerer effekten af dine reklamekampagner. 

Gå til Bliv bedre til markedsføring

Analyser og vejledning

Resultaterne af vores studier og analyser viser, hvor hurtigt modtageres medievaner, holdninger og rutiner forandres, når det handler om at tage imod reklamer i forskellige kanaler. Få del i vores viden om modtagernes indstilling til og reaktion på markedsføring i forskellige medier – og modtag vejledninger, som gør det lettere at få succes.

Gå til Analyser og vejledning

Cases, der inspirerer

Bliv inspireret af prisvindende danske og udenlandske cases, både når det gælder dit strategiske fundament og eksekveringen af kampagner og kundedialog.

Gå til Bliv bedre til markedsføring

Tilmeld dig nyheder

Vil du holdes opdateret med viden om vores mange fleksible muligheder for at sende og modtage på?

Så klikker du bare og udfylder formularen

Tilmeld dig nyheder