Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.
2023-02-17 15:20

Mors dag leverance med Queen Flowers og PostNord Logistics

Queen flowers.png

Når Mors dag gang på gang nærmer sig, er der forventningsfulde mødre rundt omkring i hele Danmark, der håber på at få en fin buket blomster fra deres børn. Og mange af dem har højst sandsynligt en smuk buket fra Queen® Flowers i vente – leveret med PostNord Logistics Express.

Med Queen® Flowers kan de mange mødre se frem til en ekstra lang Mors dag. De unikke blomster holder nemlig i mere end 3 uger, og det er der en helt speciel årsag til. Den familieejede virksomhed har, siden 1939, dyrket og udviklet planten kalanchoe. De er verdens største producent og sælger 35 mio. planter om året i Europa. Mange kender kalanchoe som en yderst holdbar potteplante, men hos Queen® Flowers har man videreudviklet kalanchoe som afskårne blomster, hvilket betyder, at det nu er muligt at få den smukke holdbare blomst som buket. Det er den buket, som er særligt populær på Mors Dag.

Et stærkt samarbejde i mere end tre år

I mere end tre år har Queen® Flowers valgt PostNord Logistics’ Express service til at stå for de mange leveringer på Mors dag. Blomsterne bliver transporteret og leveret i en specialdesignet kasse, som ikke kun sikrer en skånsom transport, men også giver modtageren glæden af at åbne en fin æske på en særlig dag.

- Vi har været meget tilfredse med samarbejdet de seneste år. Alle blomsterpakker er leveret af PostNord Logistics til aftalt tid, hvilket er ekstra vigtigt på denne dag. Vi er løbende blevet holdt orienteret på dagen og haft track & trace, så vi hele tiden har haft overblik over vores forsendelser. Vi har derfor kunne yde en god service overfor vores kunder. Det har fungeret super godt, og vi ser frem til at gentage succesen, siger Emilie Stærmose Lishchenko, Marketing Manager hos Queen® Flowers.

Hos PostNord Logistics er der også stor tilfredshed at spore.

- Samarbejdet med Queen® Flowers er baseret på et specialdesignet logistikset-up, som vi har udviklet specifikt til denne dag for at imødekomme vores kundens behov. Alt er timet og tilrettelagt, og hele vejen rundt i vores operation står vi klar til at løfte opgaven. Vi glæder os, siger Mark Mladenovic, Direktør for Express Logistics.