Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.
2023-02-17 15:20

PostNord giver den ønskede tryghed og stabilitet

Champagnekassen.png

Tryghed og stabilitet er vigtige parametre, som vi synes PostNord giver os” Sådan lyder ordene fra Dinna og Michael fra Champagnekassen og Champagne for Alle.

Når champagneeventyret når nye højder!

Dinna og Michael, startede deres champagne-familie-eventyr tilbage i 2018 ved etableringen af de to virksomheder Champagne For Alle og Champagnekassen. Siden deres start har de, på rekordtid, skabt et community på sociale medier med champagneoplevelser som omdrejningspunkt. De fandt ud af, at champagneforkælelse leveret lige til døren var en overset niche, og siden er salget eksploderet mellem hænderne på dem.

Det betød bl.a. at de i foråret 2021 blev kåret til Danmarks 3. bedste abonnement på Børsen.

Med 5 ud af 5 mulige stjerner på Trustpilot er der heller ingen tvivl om, at kunderne er yderst tilfredse med deres champagneleveringer. Spørger man Dinna og Michael, så er nøglen til deres succes en altoverskyggende kundeservice og en medlemsoplevelse udover det sædvanlige – hver gang!

En altoverskyggende medlemsoplevelse kræver en perfekt levering

Med Dinna og Michaels fokus på den sublime kundeoplevelse, spiller den sidste del af deres forsyningskæde, altså leveringen af champagnekassen ud til kunden, derfor en utrolig vigtig rolle. Her har de valgt PostNord og PostNord Logistics som deres samarbejdspartner. Ifølge Dinna og Michael så er det noget de er super glade for, da samarbejdet giver dem den ønskede tryghed og stabilitet, hvilket er to afgørende brikker i den samlede kundeoplevelse med Champagnekassen og Champagne for Alle.