Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2023-08-16 09.52

Kunder får ny service: Skræddersyede miljørapporter

Vi er glade for at introducere vores nyeste service til vores kunder – et rapporteringsværktøj, der giver vores kunder detaljerede miljøoplysninger om deres transport. Med vores nye miljørapporter ønsker vi at give dig mulighed for at følge dine CO2 udledninger og træffe mere ansvarlige valg for dine forsendelser.

Hvad viser de nye miljørapporter? 

De nye miljørapporter er en datadrevet løsning, der bruger realtidsdata for at beregne CO2-udledningerne på en præcis og omfattende måde. Løsningen bygger på en bottom-up-tilgang, der sporer hver enkelt forsendelse herunder pakker, paller og stykgods, samt de transportmidler, der anvendes til hver del af ruten. Dette giver os mulighed for at beregne udledningerne præcist for dine samlede forsendelser. 

Hvilke fordele får du som kunde?   

Præcise og detaljerede miljøoplysninger: Med de nye miljørapporter får du præcise og pålidelige miljøoplysninger på et samlet forsendelsesniveau. Du vil have adgang til udledningsestimater baseret på faktiske leveringsdata, hvilket giver dig et klarere billede af den miljømæssige påvirkning af dine forsendelser.      

Bedre indsigt i din organisation: Miljørapporterne giver dig indblik i dine produktgruppers udledning, så du nemt kan samle de relevante data for en given periode.

Styrket beslutningstagning: Du kan anvende denne data til at tage mere informerede beslutninger om dine forsendelser, og den kan bidrage til at redegøre for din organisations miljømæssige fodaftryk.

 

Sådan får du adgang til dine miljørapporter   

Vi er begejstrede for at tilbyde denne nye form for miljørapportering til vores kunder, og vores ambitioner rækker langt. Vi arbejder forsat intensivt på at skabe endnu flere datadrevede miljøløsninger, som fremover kommer dig til gode. Som palle- og godskunde i PostNord Logistics kan du få adgang til dine rapporter i Kundeportalen under "Rapporter og statistik" - "Miljø".      

Er du ikke allerede kunde hos os, men er interesseret i mulighederne med vores nye miljørapporter, så er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud HER.