Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2023-05-24 09.52

PostNord Logistics: Din pålidelige og certificerede logistikpartner

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en omfattende og pålidelig logistikservice, der er baseret på vores engagement i kvalitet, bæredygtighed og sikkerhed. Hos PostNord Logistics er vi gået et skridt videre og har opnået tre vigtige ISO-certificeringer: ISO 9001 for kvalitetsstyring, ISO 14001 for miljøstyring og ISO 45001 for arbejdsmiljøstyring. Et bevis på vores store engagement i at levere og opretholde logistikløsninger på højeste niveau til vores kunder og være en ansvarsbevidst logistikpartner.

Certificeringerne dækker alle PostNord Logistics danske terminaler og sites.

Hvad betyder certificeringerne for dig som kunde?

Når du vælger PostNord Logistics som din logistikpartner, får du adgang til en service med de højeste standarder inden for kvalitet, miljø og sikkerhed. Men hvad betyder det for dig som kunde?

Pålidelig og effektiv service

Vores ISO-certificeringer er en garanti for, at vores logistikprocesser er veldefinerede, velorganiserede og kontinuerligt forbedres. Du kan forvente at dine forsendelser leveres til tiden og i god stand, samtidig med at vi minimerer miljømæssige og arbejdsmæssige risici.

Kvalitet og kundetilfredshed

Vores ISO 9001-certificering betyder, at vi har etableret en kvalitetsstyringsproces, der sikrer konsekvente og pålidelige leverancer. Vi arbejder hele tiden på at forhindre kvalitetsbrister og at undgå, at eventuelle fejl opstår igen. Vi fokuserer på at forstå dine behov og forventninger for at opnå høj kundetilfredshed helt frem til slutmodtager og langvarige partnerskaber.

Ansvarlige logistikløsninger

Med vores ISO 14001-certificeringer er vi forpligtet til at minimere vores miljøpåvirkning. Vi arbejder aktivt på at reducere energiforbrug, affald, og udledning i vores logistikoperationer. Ved at vælge PostNord Logistics som din logistikpartner bidrager du til en mere ansvarlig fremtid.

Sikkert arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel

Vores ISO 45001-certificering bekræfter vores engagement i at sikre en sikker og sund arbejdsplads for vores medarbejdere. PostNord skal være en attraktiv og udviklende arbejdsplads, der med et sikkert og godt arbejdsmiljø og et helhedssyn på sundhed kan inspirere og være et eksempel for andre. Det opfatter vi som en forudsætning for at kunne rekruttere og fastholde engagerede og motiverede medarbejdere, der bidrager til udvikling og lønsomhed i hele virksomheden ved at sikre høj kvalitet i arbejdet og dermed tilfredse kunder.

Er systematisk arbejde med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø også vigtigt for din virksomhed? Tag det næste skridt mod en pålidelig og kvalitetssikret logistikpartner. Kontakt os i dag for at diskutere dine behov og find ud af, hvordan vores certificerede logistikløsninger kan gøre en forskel for din virksomhed.

 

Hvad er ISO-certificeringer, og hvorfor er de vigtige?

ISO-certificeringer er standarder udstedt af den internationale standardiseringsorganisation (International Organization for Standardization, ISO), der er anerkendt globalt som en autoritet inden for kvalitetsstyring, miljøstyring og arbejdsmiljøstyring. Certificeringerne er baseret på en række ”best practice”-principper og kriterier, der sikrer, at en virksomhed overholder høje standarder inden for disse områder.

ISO 9001 for kvalitetsstyring: Denne certificering fokuserer på at etablere en effektiv kvalitetsstyringsproces i en virksomhed. Den indebærer at have klare kvalitetspolitikker og -procedurer, en konstant forbedringskultur og evnen til at levere produkter og services, der opfylder kundernes forventninger.

ISO 14001 for miljøstyring: Denne certificering handler om at reducere en virksomheds miljømæssige påvirkning og forbedre dens miljøpræstationer. Det indebærer at identificere og håndtere miljømæssige risici, reducere affald og ressourcespild, og arbejde på en bæredygtig forsyningskæde.

ISO 45001 for arbejdsmiljøstyring: Denne certificering fokuserer på at skabe en sikker og sund arbejdsplads for medarbejderne. Den indebærer at identificere og håndtere arbejdsmiljørisici, implementere procedurer til forebyggelse af ulykker og arbejdsrelaterede sygdomme, og skabe en kultur med kontinuerlig forbedring af arbejdsmiljøet.