Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Farligt indhold

Sender du paller og gods med farligt indhold, skal du overholde gældende regler for tilladt indhold, mærkning, emballering og dokumentation.

Farligt indhold

Farligt indhold er stoffer, produkter eller genstande, der er klassificeret i henhold til ADR-konventionen og derfor kun må transporteres på visse betingelser.

Det er dit ansvar

Du har som afsender ansvaret for, at transporten er tilladt. Indholdets tilstand, mærkning og emballering samt alle medfølgende dokumenter skal være i overensstemmelse med forskrifterne i ADR-konventionen og PostNord regler.

Kan pakken ikke leveres, er du forpligtet til at tage pakken retur og dække alle udgifter ved returnering.

Hvis PostNord under transporten konstaterer, at oplysninger om faren ved indholdet ikke er korrekt, har PostNord uden erstatningsansvar lov til at aflæsse, ødelægge eller uskadeliggøre indholdet ifølge CMR-loven om international godstransport.

Hvilket farligt indhold må du sende?

Du kan se tilladt indhold i oversigten Find UN-numre.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte din salgskonsulent eller Kundeservice Erhverv for at høre mere.