Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.
E-handel/Webservices

Vælg Selv Udleveringssted

Vælg Selv Udleveringssted gør det endnu nemmere for dine kunder at handle hos dig.

Giv dine kunder valgfrihed

Vælg Selv Udleveringssted er en webservice til din netbutik, som giver dine kunder et overskueligt overblik over alle vores udleveringssteder. Det gør det nemt for dig at tilbyde dine kunder mulighed for selv at vælge, hvor de vil hente deres varer.

Vores service integreres i check-out-flowet i din netbutik, så kunderne kan indtaste fx postnummer og vælge frit blandt udleveringssteder i deres område. Du kan også give dem mulighed for at se udleveringsstederne på et kort.

Altid et udleveringssted i nærheden

I Danmark har vi mere end 5.000 udleveringssteder, der ofte har lange åbningstider – heraf 1.600 posthuse og 3.500 Pakke- og Nærbokse. Og som en del af PostNord kan vi tilbyde dine kunder frit valg blandt vores mange tusinde udleveringssteder i Norden.

Sammen med DPD opbygger vi Europas største distributionsnetværk for e-handel. Det betyder, at selv dine kunder i 14 lande i Europa frit kan vælge mellem vores mange udleveringssteder. Det eneste, du skal gøre, er at implementere webservicen i din netbutik.

Du kan få Vælg Selv Udleveringssted i din netbutik på flere forskellige måder.

Implementering på closed source platforme

Har du en closed-source platform fra en udbyder som fx DanDomain, Scannet eller Smartweb, kan du få Vælg Selv Udleveringssted som et ekstra modul – klar til at tage i brug. Kontakt din udbyder og hør om dine muligheder.

Implementering på open source platforme

Vi har to løsninger alt efter, om du ønsker en integration til PostNords server via en API løsning eller du vælger at have alt liggende lokalt i dit eget IT-miljø.

  1. Vil du selv implementere Vælg Selv Udleveringssted i din netbutik, kan du frit hente API’er for de funktioner, som indgår i servicen. Klik og læs mere på PostNord Developer
  2. Vil du gerne have Vælg Selv Udleveringssted til at køre lokalt på din egen server, kan du vælge at lægge vores udleveringsdatabase på din egen server

Vil du vide mere, så kontakt Kundeservice Erhverv.