Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Integrer Track og Trace

Ved at integrere Track & Trace på din hjemmeside, kan du lade dine kunder følge deres forsendelser

Widget

Du kan bruge vores Track og Trace widget direkte som den er og 'klistre ind' på din hjemmeside. Men hvis du har lyst, kan du selvfølgelig også vælge at tilpasse udseendet, så det stemmer med den grafiske designlinie på dit site.

En widget er relativ let at håndtere. Det eneste krav er, at du har en basal viden om HTML og have adgang til virksomhedens webserver.

Teknisk dokumentation (zip) (kun på engelsk).

Webservice

Webservice kræver mere teknisk snilde, men til gengæld giver den også flere muligheder. En webservice giver eksempelvis mulighed for at opdatere ordrestatus med transporthændelser fra os, og derudover kan den bruges til mobile løsninger.

Med en webservice får du mulighed for at integrere vores funktion med dine funktioner. En Webservice leverer alene selve informationen og du bestemmer, hvordan informationen skal anvendes og præsenteres.

Du skal kunne systemudvikle for at kunne bruge webservices.

Teknisk dokumentation (kun på engelsk).

Kom godt i gang

Du skal have et bruger-id for at integrere Track og Trace på din hjemmeside.​ Så har vi mulighed for at kontakte dig med ændringer eller anden relevant information.

Læs mere om PostNord Developer

Bestil API Key

Du skal have en API Key til API og widgets til din netbutik.

Opret API konto

Fleksibel levering

Dine kunder ønsker, at leveringen passer ind i deres hverdag. Vi hjælper dig med at gøre det nemmere for dine kunder med løsninger, som giver flere valgmuligheder i forbindelse med levering.

Læs mere om fleksibel levering