Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Lad dine kunder følge ordrestatus og vælge udleveringssted

Giv dine kunder en grund mere til at genbesøge din side ved at lade dem se track & trace direkte hos dig.

Copy paste eller udvikling?

Widget - Basal HTML


Track & Trace

Brug vores Track & Trace widget direkte som den er, og sæt den ind på din hjemmeside. Du kan også tilpasse udseendet, så det passer med din grafiske linje.

En widget er relativ let at håndtere. Det eneste krav er, at du har en basal viden om HTML og adgang til virksomhedens webserver.

Se vejledning til Track & Trace widget her

 

Lad din kunde vælgeudleveringssted

Giv dine kunder et overskueligt overblik over alle vores udleveringssteder. Vores service integreres i check-out-flowet i din netbutik, så kunderne kan indtaste f.eks. postnummer og vælge frit blandt udleveringssteder i deres område. Du kan også give dem mulighed for at se udleveringsstederne på et kort.

Implementering på closed source platforme

Har du en closed-source platform fra en udbyder som f.eks. DanDomain, Scannet eller Smartweb, kan du få Vælg Selv Udleveringssted som et ekstra modul – klar til at tage i brug. Kontakt din udbyder og hør om dine muligheder.

Implementering på open source platforme

Vi har to løsninger alt efter, om du ønsker en integration til PostNords server via en API løsning eller du vælger at have alt liggende lokalt i dit eget IT-miljø.

  1. Vil du selv implementere Vælg Selv Udleveringssted i din netbutik, kan du frit hente API’er for de funktioner, som indgår i servicen. Se mere om API'er i blokken til højre.

  2. Vil du gerne have Vælg Selv Udleveringssted til at køre lokalt på din egen server, kan du vælge at lægge vores udleveringsdatabase på din egen server

Vil du vide mere, så kontakt Kundeservice Erhverv.

Webservices - API integration

 

Webservice kræver lidt IT-kompetencer inden for API'er, men til gengæld giver den også flere muligheder. En webservice giver eksempelvis mulighed for at opdatere ordrestatus med transporthændelser fra os, og derudover kan den bruges til mobile løsninger.

Med en webservice kan du integrere vores funktion med dine funktioner. En webservice leverer alene selve informationen og du bestemmer, hvordan informationen skal anvendes og præsenteres.

Du skal kunne systemudvikle for at bruge webservices.

 

Kom godt i gang

Du skal have et bruger-id på Developer portalen for at integrere track & trace på din hjemmeside.​ Så har vi mulighed for at kontakte dig med ændringer eller anden relevant information.

Læs mere om PostNord Developer og API'er