Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Lad dine kunder følge ordrestatus

Giv dine kunder en grund mere til at genbesøge din side ved at lade dem se track & trace direkte hos dig.

Copy paste eller udvikling?

Widget - Basal HTML

Brug vores track & trace widget direkte som den er, og sæt den ind på din hjemmeside. Du kan også tilpasse udseendet, så det passer med din grafiske linje.

En widget er relativ let at håndtere. Det eneste krav er, at du har en basal viden om HTML og adgang til virksomhedens webserver.

 

  

 

 

Se vejledning her

Webservices - API integration

Webservice kræver lidt IT-kompetencer inden for API'er, men til gengæld giver den også flere muligheder. En webservice giver eksempelvis mulighed for at opdatere ordrestatus med transporthændelser fra os, og derudover kan den bruges til mobile løsninger.

Med en webservice kan du integrere vores funktion med dine funktioner. En webservice leverer alene selve informationen og du bestemmer, hvordan informationen skal anvendes og præsenteres.

Du skal kunne systemudvikle for at bruge webservices.

 

Kom godt i gang

Du skal have et bruger-id på Developer portalen for at integrere track & trace på din hjemmeside.​ Så har vi mulighed for at kontakte dig med ændringer eller anden relevant information.

Læs mere om PostNord Developer og API'er