Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Modtager betaler portoen

Gør det let for dine kunder at returnere varer, svarkuponer og andre forsendelser til dig.
Bestil Modtager betaler portoen

Dine fordele med Modtager betaler portoen

  • Det er let og gratis for dine kunder at returnere svar eller varer

  • Øger mulighederne for respons fra dine kunder

Hjælp dine kunder med deres returneringer

Gør det enkelt og gratis for dine kunder at returnere et svar eller varer med Modtager betaler portoen - også kaldet Ufrankerede Svarforsendelser (USF).

Du betaler kun for de forsendelser, som du får retur samt et fast månedligt abonnement.

Dine kunder indleverer forsendelsen i postkassen eller på posthuset, og den returneres til dig inden for 2 hverdage, når den er indleveret i Danmark.

De er to varianter:

Modtager betaler portoen

Denne variant er på dansk, virker i Danmark og indeholder alle vægtklasser for breve.

International Business Reply Service

Denne variant giver dig mulighed for at modtage svarforsendelser op til 50 gram fra dine kunder verden over (dog ikke Taiwan), inklusiv Danmark.

Svarforsendelserne kan dog veje op til 2 kg, når de returneres fra Belgien, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Grækenland, Grønland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Sådan kommer du i gang

  1. Se priser her (gælder både USF og IBRS).

  2. Dine konvolutter, kuponer eller svarkort skal have et særligt frankeringspåtryk og udformes på en særlig måde. Klik her for finde de praktiske informationer for USF og Klik her for at læse mere om praktikken vedrørende internationale svarforsendelser.
    Bemærk, at vi skal godkende korrekturen på din konvolut, kupon eller svarkort, inden den trykkes for at sikre, at den kan anvendes.

  3. Indgå en aftale om Modtager betaler portoen her. Udover et fast månedligt abonnement betaler du kun for de forsendelser, du får retur.