Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Frankeringsmaskine

Brug frankeringsmaskine og frankér billigere end med frimærker. Du kan gøre reklame for dit firma med f.eks. logo, billede eller tekst på frankeringsaftrykket. Skal du sende en større mængde ensartede breve, kan maskinen påtrykke et PP-mærke, så du sparer yderligere på portobudgettet.
Bestil et tilbud og bliv erhvervskunde

Dine fordele med Frankeringsmaskine

  • Altid korrekt porto lige ved hånden

  • Billigste porto baseret på brevvægt, som frankeringsmaskinen registrerer

  • Du kan frankere alle formater af breve, og du skaber tryghed hos modtageren med et professionelt udtryk på brevene

Sådan får du fat i den

Vil du købe eller lease en frankeringsmaskinekan du gøre det hos de fem godkendte forhandlere af frankeringsmaskiner:

www.daki.dk
www.danastar.dk
www.azolver.dk
www.ptmail.dk
www.quadient.dk

Du skal indgå en skriftlig aftale med os om brugen af frankeringsmaskine via din forhandler af frankeringsmaskinen. Du kan vælge mellem en Standardaftale (forudbetaling) eller en Plusaftale (kredit). Læs mere om aftalerne.

Når aftalen er på plads, tilslutter forhandleren maskinen til deres datacenter, så maskinen bliver klar til brug. Via datacenteret kan du hente penge ned på din frankeringsmaskine. Det er også via datacenteret, at du aflæser maskinen og sender data til os, så vi kan sende dig en månedlig faktura.

Indlevering

Indlevér dine maskinfrankerede breve på nærmeste posthus, Erhvervsindlevering eller brevterminal. Det gælder både Breve og Quickbreve. Breve og Quickbreve skal være adskilt, når du indleverer dem til os. Datoen i frankeringsaftrykket skal svare til den dag, du indleverer brevene.

Hvis du har ganske få Breve (ikke Quickbreve) kan du lægge dem i en postkasse. Sørg for at adressen vender samme vej og sæt en elastik rundt om dem.

Læs mere i håndbogen.

 

 

 

Til dig, der allerede har en frankeringsmaskine

Husk at aflæse din Frankeringsmaskine - Se opkaldsperioder

Hver måned skal du aflæse din frankeringsmaskine via opkald til Datacenteret, for at vi kan registrere dit forbrug og sende dig en faktura. Opkaldet skal ske inden for nedennævnte opkaldsperioder.

Hvis du ikke laver opkaldet, bliver maskinen låst, og du bliver på næste faktura opkrævet et forsinkelsesgebyr på 45 kr.

2023 – Opkaldsperioder

Januar

26.-29. januar

Februar

24.-27. februar

Marts

26.-29. marts

April

26.-29. april

Maj

26.-29. maj

Juni

26.-29. juni

Juli

26.-29. juli

August

26.-29. august

September

26.-29. september

Oktober

26.-29. oktober

November

26.-29. november

December

19.-22. december

Fejlfrankering

Hvis du ved en fejl har brugt forkert beløb til din frankering, og brevene ikke er sendt, kan du få beløbene godtgjort. Du skal sende de fejlfrankerede konvolutter og/eller labels sammen med fejlfrankeringsblanketten B86 i en frankeret konvolut til PostNord, Shared Service Finance, Hedegaardsvej 88, 2300 København S. 

Du kan få godtgjort fejlfrankerede beløb, der er op til 12 måneder gamle.

Fra godtgørelsen trækker vi et gebyr på 25 kr. Beløbet sætter vi ind på din frankeringsmaskine og vil blive modregnet på din næste faktura (kreditaftale) eller indgå som en ekstraordinær forudbetaling (standardaftale). Læs mere i håndbogen her.

Find blanketter her.