Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Serviceinfo til virksomheder

2021-03-25 12:14

Her finder du særlige oplysninger, der er relevante for erhvervsmodtagere og -afsendere. 

Opdateret 2. marts 2022

Sådan hjælper vi dig i påsken

Påsken nærmer sig, og den og forårets øvrige helligdage påvirker vores omdeling af pakker og gods. Onsdag 13. april afhenter vi pakker og gods som normalt, men på grund af skærtorsdag og langfredag kommer pakker til udlevering på et posthus eller en Collect Shop først frem lørdag 16. april. Pakker til hjemmelevering samt godsforsendelser kommer frem tirsdag 19. april. 2. påskedag har vi søndagsafhentning af pakker, mens der ikke er afhentning af gods.
 

Pakker 7 dage om ugen

I påsken henter vi ikke pakker som normalt lørdag og søndag. Det betyder, at selvom man har ’Pakker 7 dage om ugen’, henter vi først pakker mandag 18. april.

Søndagslevering

Søndag 17. april er en helligdag, så denne dag er der ikke søndagslevering i nogle af vores udleveringssteder.
 

Distribution og produktion omkring forårets helligdage

Vi har samlet et overblik over vores distribution og produktion af pakker og gods i forbindelse med forårets helligdage. Det giver jer mulighed for at planlægge efter det, og for at give jeres kunder den bedst mulige service.
 
Distributions- og produktionskalender for pakker - forår 2022
Distributions- og produktionskalender for paller og stykgods - forår 2022
Distribution og indlevering af breve og magasiner – forår 2022