Serviceinfo til virksomheder

2021-03-25 12:14

Her finder du særlige oplysninger, der er relevante for erhvervsmodtagere og -afsendere. 

Opdateret 29. september 2021

Indleveringsfrister i peak-perioden

Her kan du se vores indleveringsfrister for julepost til Danmark:

Indleveringsfrister for pakker og breve

 

Opdateret 1. september 2021

Distribution i peak-perioden

Så har vi vores kalendere klar med alle de vigtige datoer for vores produktion og distribution i november og december, hvor vi rammer peak-perioden.

Tag et kig i vores kalendere og se, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed frem mod jul med pakker, paller og stykgods.

Distributions- og produktionskalender for pakker - jul 2021
Distributions- og produktionskalender for paller og stykgods - jul 2021

 

Opdateret 18. august 2021

Stop for post til Afghanistan

På grund af situationen i Afghanistan er det desværre ikke muligt at sende post til landet i øjeblikket. På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvornår der igen vil blive åbnet op for at sende breve og pakker til landet.

 

Opdateret 2. juni 2021

Grundlovsdag påvirker afhentning og omdeling

På lørdag er det Grundlovsdag, og det betyder, at vores erhvervsindleveringer og størstedelen af vores samarbejdspartnere holder lukket. Vi kører derfor pakker til afhentning på posthuse og i pakkebokse på søndag i stedet for lørdag som normalt. Det betyder også, at vi ikke kommer forbi lørdag den 5. juni og henter pakker til udlevering søndag, som vi ellers tilbyder ved ”Pakker 7 dage om ugen”. Pakkerne afhentes i stedet søndag med udkørsel mandag.

 

Opdateret 19. maj 2021

Pinsen påvirker afhentning og omdeling

I den kommende weekend venter pinsen og dermed lidt ændringer i afhentning og omdeling af pakker, breve og gods.

Lørdag 22. maj kører vi pakker til posthusene som normalt, så de kan afhentes i løbet af dagen, mens vores erhvervsindleveringer er lukket. På grund af helligdagene søndag den 23. maj samt mandag 24. maj vil pakker til hjemmelevering, gods og Quickbreve vi modtager fredag først komme frem tirsdag 25. maj. Mandag 24. maj, 2. pinsedag afhenter vi pakker efter søndagsskema.

Pakker 7 dage om ugen

Pga. pinsen udfører vi ikke de normale lørdag- og søndagsafhentninger. Det betyder, at vi ikke kommer forbi lørdag 22. maj og henter pakker til omdeling søndag, som vi ellers tilbyder ved ”Pakker 7 dage om ugen”. Vi kommer i stedet for mandag 24. maj.

Distributions- og produktionskalender

Få et overblik over forårets sidste helligdage. Dem kan du se her:

Distributions- og produktionskalender for pakker

Distributions- og produktionskalender for paller og stykgods

 

Opdateret 11. maj 2021

Fortsat forsinkede pakker i Norge

De af vores kunder, der sender pakker og gods til Norge, vil forsat kunne opleve forsinkelser på en til to dage. Det er udfordringer med meget store mængder og indkøringen af terminalen i Langhus/Oslo, der giver udfordringerne. Der arbejdes på højtryk for at komme tilbage til en normal drift hurtigst muligt.

 

Opdateret 10. maj 2021

Lukket Kristi himmelfart

Husk at vi holder lukket på torsdag den 13. maj, hvor det er Kristi himmelfart. 

Det betyder, at vi ikke har afhentning eller omdeling af pakker, breve og gods, ligesom vores erhvervsindleveringer, kundeservice samt en række af vores udleveringssteder har lukket. Vi er tilbage i fulde omdrejninger fredag, hvor pakker, gods og Quickbreve, der er modtaget onsdag, bliver omdelt.

 

Opdateret 28. april 2021

Distribution - Store Bededag

Husk at fredag den30. april, Store Bededag, er en helligdag. Det betyder, at vi ikke har afhentning eller omdeling af pakker, breve og gods, ligesom vores erhvervsindleveringer, kundeservice samt en række af vores udleveringssteder har lukket. Forsendelser, der er indleveret torsdag, omdeles til posthuse og pakkebokse lørdag og til hjemmeadresser mandag.

Vi har opdateret vores kalendere over forårets produktions- og distributionsdage, hvor der tages højde for periodens mange helligdage. Dem kan du se her:

Distributions- og produktionskalender for pakker

Distributions- og produktionskalender for paller og stykgods

 

Opdateret 12. april 2021

Forsinkede pakker i Norge

Meget store mængder giver os desværre udfordringer med kapaciteten på vores terminal i Norge. Det betyder, at PostNord i Norge har forsinkelser på omdelingen af pakker i øjeblikket. Vi er naturligvis ærgerlige over forsinkelserne og beklager de gener, det kan give. Vi gør alt, hvad vi kan, for at bringe os tilbage på rette spor hurtigst muligt, og der er bl.a. indkaldt ekstra mandskab og biler. Samtidig ser vi frem mod den 26. april, hvor vi åbner en ny terminal i Norge, som vil udvide vores norske kapacitet markant.

 

Opdateret 25. marts 2021

Sådan kan vi hjælpe dig i påsken

Påsken står for døren, og det betyder, at vi støder ind i en række helligdage og dermed særlige planer for omdeling af jeres pakker og gods. Onsdag 31. marts afhenter vi pakker og gods som normalt, men på grund af helligdagene, skærtorsdag og langfredag, vil pakker til udlevering på et posthus eller en Collect Shop først komme frem lørdag 3. april. Pakker til hjemmelevering samt godsforsendelser vil komme frem tirsdag 6. april.

Pakker 7 dage om ugen
Pga. påsken udfører vi ikke de normale lørdag- og søndagsafhentninger. Det betyder, at vi ikke kommer forbi lørdag 3. april og henter pakker til omdeling søndag, som vi ellers tilbyder, når man har vores produkt ”Pakker 7 dage om ugen”. Vi kommer i stedet for mandag 5. april.

Søndagslevering
Søndag 4. april er en helligdag, så denne dag vil der ikke være søndagslevering på posthuse og Collect Shops.

Kundeservice
Henover påsken vil vores kundeservice have ekstraordinært åbent lørdag, hvor vi sidder klar til at hjælpe erhvervskunderne fra kl. 8 til 15, mens privatkunderne kan kontakte os fra kl. 9-16.

Distributions- og produktionskalender
Vi har samlet et overblik over vores distribution og produktion af pakker i forbindelse med forårets helligdage, så I har mulighed for at planlægge efter det, og give jeres kunder den bedst mulige service.