Serviceinfo til private

2021-03-25 11:51

Her finder du særlige oplysninger, der er relevante for private modtagere og afsendere. 

Opdateret 16. december 2021

Tjek netbutikkens frist for køb og levering før jul

Julens slutspurt er i gang, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at alle pakker kommer ud inden 24. december. Husk, at tjekke hos din netbutik, hvornår den har sidste frist for bestilling af varer, der skal nå frem før jul. Netbutikkerne skal have indleveret pakkerne til PostNord senest 21. december, hvis de skal nå at komme frem. Pakker, vi modtager efter fristen, vil ikke nå frem før efter jul. Køb gerne dine julegaver på nettet i god tid, så er du sikker på, at netbutikken kan overholde vores julefrist.
 

Længere leveringstid og Covid-19

Vi har siden mandag i Black Week fået rigtig mange pakker ind, og der bliver dagligt slået pakkerekorder. Det betyder også, at nogle pakker er længere tid end normalt om at komme frem. I øjeblikket kommer 75 % af pakkerne frem dagen efter, at vi modtager dem, mens resten er nogle dage ekstra undervejs.
 

Brug vores app

Følg med i vores app og på Track & Trace og se, hvor langt din pakke er kommet. Hav lidt tålmodighed, inden du ringer til os eller chatter med os. Kan du se pakken i app´en eller har fået besked om, at den er på vej, så er den godt på vej til dig, men det kan altså være, at den er et par dage ekstra om at komme frem.
 

1000 medarbejdere på gaden i weekenden

Vi har et stort hold klar i weekenden på omkring 1000 medarbejdere, der giver den en ekstra skalle, så vi kan få det bedst mulige udgangspunkt frem mod de sidste dage op mod jul.
 

Hent din pakke så hurtigt, du kan 

Hvis du henter din pakke indenfor 24 timer, er du med i en konkurrence om lækre præmier – og du er med til at sikre, at der bliver plads til flere pakker hurtigere.
 
Tidsfristerne for at sende pakker og breve, der skal frem inden jul, gælder stadig, og kan ses på https://www.postnord.dk/jul/juleinfo-til-private

 

Opdateret 2. december 2021

Snestorm kan forsinke pakker, gods og breve i hele landet

Med rekordstore pakkemængder efter Black Friday og snestormen, der netop har raset over dele af Danmark, så vil der være pakker, breve og gods, der er flere dage undervejs end normalt. Snestormen i særligt Nordjylland vil ikke bare påvirke omdelingen af pakker, breve og gods i det nordjyske, men kan påvirke leveringen i hele landet. Alt skal nok komme ud, og det meste til tiden, men noget vil være flere dage ekstra undervejs.

Vi oplever desuden forsinkelser på forsendelser, der skal ind i landet fra Sverige og Tyskland. Det betyder, at pakker, breve og gods herfra også kan være ekstra dage undervejs. Vi knokler for at få det hele ud hurtigst muligt, og vi vil have folk på arbejde i døgndrift det næste stykke tid. Bl.a. vil der være ekstra mange folk klar til omdeling af pakker i weekenden.

Du kan følge med i vores app og på Track & Trace og se, hvor langt din pakke er kommet. Hav lidt tålmodighed inden du ringer til os eller chatter med os. Kan du først se pakken i app´en eller har fået besked om, at den er på vej, så er den godt på vej til dig, men det kan være det tager et par dage ekstra, før den kommer frem.

Langt det meste vil komme ud til tiden, og alt kommer frem inden jul.

Har du en pakke, som du skal hente på posthuset, så må du meget gerne hente den hurtigt, når først du får besked om, at den er klar afhentning. Posthusene bugner af pakker, og når du henter din pakke hurtigt, så bliver der plads til nye pakker. På den måde kan endnu flere hente deres pakke på det posthus, de helst vil. Vi har gjort det lidt sjovere at hente din pakke hurtigt, og klarer du det indenfor 24 timer, så kan du være med i en konkurrence om fantastiske præmier: https://www.postnord.dk/jul/juleinfo-til-private/julekonkurrence-pa-dit-posthus

Tidsfristerne for at sende pakker og breve, der skal frem inden jul, gælder stadig, og kan ses på https://www.postnord.dk/jul/juleinfo-til-private


Opdateret 29. september 2021

Indleveringsfrister i peak-perioden

Her kan du se vores indleveringsfrister for julepost til Danmark:

Indleveringsfrister for pakker og breve

 

Opdateret 18. august 2021

Stop for post til Afghanistan

På grund af situationen i Afghanistan er det desværre ikke muligt at sende post til landet i øjeblikket. På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvornår der igen vil blive åbnet op for at sende breve og pakker til landet.

 

Opdateret 2. juni 2021

Grundlovsdag påvirker omdelingen af pakker

På lørdag er det Grundlovsdag, og det betyder, at vi kører pakker til afhentning på posthuse og i pakkebokse på søndag i stedet for lørdag som normalt. Udleveringssteder, der holder søndagslukket, får pakkerne til afhentning mandag. Husk, at du altid kan følge din pakke i vores gratis app ’PostNord’.

Rigtig god Grundlovsdag!

 

Opdateret 19. maj 2021

Pinsen påvirker omdelingen

Pinsen står for døren, og det påvirker omdelingen af breve og pakker henover weekenden og i starten af næste uge. Vi leverer pakker til posthuse og Pakkebokse som normalt lørdag den 22. maj. Pakker og Quickreve til hjemmelevering, som bliver sendt fredag, vil være fremme tirsdag den 25. maj.

 

Opdateret 10. maj 2021

Ingen omdeling Kristi himmelfart

Husk at vi ikke omdeler breve og pakker torsdag den 13. maj, hvor det er Kristi himmelfart. Vores kundeservice og en række af vores udleveringssteder har også lukket. Tjek åbningstiderne hos dit lokale udleveringssted. Vi er tilbage i fulde omdrejninger fredag, hvor pakker, gods og Quickbreve, der er modtaget onsdag, bliver omdelt.

 

Opdateret 28. april 2021

Store Bededag

Husk at fredag den 30. april, Store Bededag, er en helligdag. Det betyder, at vi ikke omdeler pakker, breve og gods, og at vores kundeservice har lukket. En række af vores udleveringssteder vil også være lukket, men da det kan variere fra butik til butik, så er det gode råd at se efter åbningstiderne hos dit lokale udleveringssted.

Vi ønsker alle en god Store Bededag.

 

Opdateret 25. marts 2021

Omdeling af breve og pakker i påsken

Påsken og dens helligdage står for døren, og omdelingen af breve og pakker bliver ikke helt som normalt.

I forbindelse med påsken omdeler vi ikke breve og pakker skærtorsdag, langfredag, påskelørdag og 2. påskedag. Pakker sendt uden omdeling onsdag inden påske, kan du hente i Pakkeboksen eller på Posthuset påskelørdag. Nogle posthuse hos vores samarbejdspartnere, har åbent alle dage i påsken med mulighed for, at du kan hente pakker. Spørg på dit lokale posthus eller se åbningstider på Find Os. Husk, at du altid kan se hvor langt din pakke er kommet på vores Track & Trace eller i vores app.

Skulle du alligevel have brug for at tale med os i løbet af påsken, så sidder vi klar ved telefonerne i kundeservice – tlf. 70707030 - påskelørdag fra kl. 9-16.  

Vi ønsker dig en rigtig god påske.