Serviceinfo til private

2021-03-25 11:51

Her finder du særlige oplysninger, der er relevante for private modtagere og afsendere. 

Opdateret 10. maj 2021

Ingen omdeling Kristi himmelfart

Husk at vi ikke omdeler breve og pakker torsdag den 13. maj, hvor det er Kristi himmelfart. Vores kundeservice og en række af vores udleveringssteder har også lukket. Tjek åbningstiderne hos dit lokale udleveringssted. Vi er tilbage i fulde omdrejninger fredag, hvor pakker, gods og Quickbreve, der er modtaget onsdag, bliver omdelt.

 

Opdateret 28. april 2021

Store Bededag

Husk at fredag den 30. april, Store Bededag, er en helligdag. Det betyder, at vi ikke omdeler pakker, breve og gods, og at vores kundeservice har lukket. En række af vores udleveringssteder vil også være lukket, men da det kan variere fra butik til butik, så er det gode råd at se efter åbningstiderne hos dit lokale udleveringssted.

Vi ønsker alle en god Store Bededag.

 

Opdateret 25. marts 2021

Omdeling af breve og pakker i påsken

Påsken og dens helligdage står for døren, og omdelingen af breve og pakker bliver ikke helt som normalt.

I forbindelse med påsken omdeler vi ikke breve og pakker skærtorsdag, langfredag, påskelørdag og 2. påskedag. Pakker sendt uden omdeling onsdag inden påske, kan du hente i Pakkeboksen eller på Posthuset påskelørdag. Nogle posthuse hos vores samarbejdspartnere, har åbent alle dage i påsken med mulighed for, at du kan hente pakker. Spørg på dit lokale posthus eller se åbningstider på Find Os. Husk, at du altid kan se hvor langt din pakke er kommet på vores Track & Trace eller i vores app.

Skulle du alligevel have brug for at tale med os i løbet af påsken, så sidder vi klar ved telefonerne i kundeservice – tlf. 70707030 - påskelørdag fra kl. 9-16.  

Vi ønsker dig en rigtig god påske.