Serviceinfo til private

2021-03-25 11:51

Her finder du særlige oplysninger, der er relevante for private modtagere og afsendere. 

Opdateret 29. september 2021

Indleveringsfrister i peak-perioden

Her kan du se vores indleveringsfrister for julepost til Danmark:

Indleveringsfrister for pakker og breve

 

Opdateret 18. august 2021

Stop for post til Afghanistan

På grund af situationen i Afghanistan er det desværre ikke muligt at sende post til landet i øjeblikket. På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvornår der igen vil blive åbnet op for at sende breve og pakker til landet.

 

Opdateret 2. juni 2021

Grundlovsdag påvirker omdelingen af pakker

På lørdag er det Grundlovsdag, og det betyder, at vi kører pakker til afhentning på posthuse og i pakkebokse på søndag i stedet for lørdag som normalt. Udleveringssteder, der holder søndagslukket, får pakkerne til afhentning mandag. Husk, at du altid kan følge din pakke i vores gratis app ’PostNord’.

Rigtig god Grundlovsdag!

 

Opdateret 19. maj 2021

Pinsen påvirker omdelingen

Pinsen står for døren, og det påvirker omdelingen af breve og pakker henover weekenden og i starten af næste uge. Vi leverer pakker til posthuse og Pakkebokse som normalt lørdag den 22. maj. Pakker og Quickreve til hjemmelevering, som bliver sendt fredag, vil være fremme tirsdag den 25. maj.

 

Opdateret 10. maj 2021

Ingen omdeling Kristi himmelfart

Husk at vi ikke omdeler breve og pakker torsdag den 13. maj, hvor det er Kristi himmelfart. Vores kundeservice og en række af vores udleveringssteder har også lukket. Tjek åbningstiderne hos dit lokale udleveringssted. Vi er tilbage i fulde omdrejninger fredag, hvor pakker, gods og Quickbreve, der er modtaget onsdag, bliver omdelt.

 

Opdateret 28. april 2021

Store Bededag

Husk at fredag den 30. april, Store Bededag, er en helligdag. Det betyder, at vi ikke omdeler pakker, breve og gods, og at vores kundeservice har lukket. En række af vores udleveringssteder vil også være lukket, men da det kan variere fra butik til butik, så er det gode råd at se efter åbningstiderne hos dit lokale udleveringssted.

Vi ønsker alle en god Store Bededag.

 

Opdateret 25. marts 2021

Omdeling af breve og pakker i påsken

Påsken og dens helligdage står for døren, og omdelingen af breve og pakker bliver ikke helt som normalt.

I forbindelse med påsken omdeler vi ikke breve og pakker skærtorsdag, langfredag, påskelørdag og 2. påskedag. Pakker sendt uden omdeling onsdag inden påske, kan du hente i Pakkeboksen eller på Posthuset påskelørdag. Nogle posthuse hos vores samarbejdspartnere, har åbent alle dage i påsken med mulighed for, at du kan hente pakker. Spørg på dit lokale posthus eller se åbningstider på Find Os. Husk, at du altid kan se hvor langt din pakke er kommet på vores Track & Trace eller i vores app.

Skulle du alligevel have brug for at tale med os i løbet af påsken, så sidder vi klar ved telefonerne i kundeservice – tlf. 70707030 - påskelørdag fra kl. 9-16.  

Vi ønsker dig en rigtig god påske.