Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Post til og fra udlandet

2024-04-23 08.00

Se den aktuelle status for post til og fra udlandet.

Vi sender ikke post til følgende destinationer:

NICARAGUA
SOMALIA (Kun breve. NO SERVICE på pakker til SO)
SYRIEN
SUDAN
YEMEN

Breve og pakker, som alligevel bliver sendt til et land, på ovenstående liste, vil blive sat på lager hos PostNord, og vi opbevarer det i ca. 30 dage. Hvis det ikke er blevet muligt at sende posten, vil det blive returneret til afsender. Når først posten er indleveret hos PostNord, vil det ikke være muligt at få forsendelserne retur, da det ikke er praktisk muligt at finde forsendelserne.


Forsinkelser kan forekomme til og fra følgende lande:

HAITI - 23/05/2024: Vi har i øjeblikket ingen forbindelse til Haiti på grund af ustabilitet i landet.

ISRAEL OG PALÆSTINA (minus GAZA) - 24/11/2023: Der er nu igen åbent for post til Israel og Palæstina. Vi gør opmærksom på at der IKKE kan leveres post i Gaza grundet krigen og de fordrevne. Der forventes en leveringstid på 1-2 uger da forbindelserne til begge lande er yderst begrænset.

NY KALEDONIEN - 23/05/2024: Vi har i øjeblikket ingen forbindelse til Ny Kaledonien på grund af ustabilitet i landet.

PARAGUAY - 14/02/2024: I øjeblikket er der ingen forbindelse til Paraguay, og det er derfor ikke muligt at sende breve eller pakker til landet.

UKRAINE - 10/11/2023: Der er fortsat forbindelse til Ukraine. Der gøres alt hvad der kan for at få posten frem til områder og beboere, men grundet krigen, de fordrevne, og de mange ødelæggelser kan det være særdeles udfordrende at nå rette vedkommende i de berørte områder.