Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Post til og fra udlandet

2023-02-09 11:00

Se den aktuelle status for post til og fra udlandet.

Vi sender ikke post til følgende destinationer:

NICARAGUA
SOMALIA (Kun breve. NO SERVICE på pakker til SO)
SYRIEN
YEMEN

Breve og pakker, som alligevel bliver sendt til et land, på ovenstående liste, vil blive sat på lager hos PostNord, og vi opbevarer det i ca. 30 dage. Hvis det ikke er blevet muligt at sende posten, vil det blive returneret til afsender. Når først posten er indleveret hos PostNord, vil det ikke være muligt at få forsendelserne retur, da det ikke er praktisk muligt at finde forsendelserne.

Forsinkelser kan forekomme til og fra følgende lande:

ENGLAND: Royal Mail kan nu sende alm. breve med dokumenter til udlandet. Men fortsat ikke forsendelser med varer i. Fra Danmark til England kan der forventes normal produktion og omdeling af breve, mens pakker og EMS fortsat kan blive 1-2 dage forsinket i omdeling.

TYRKIET: Grundet det store jordskælv vil der være store forsinkelser i postgangen til og fra det østlige Tyrkiet i de kommende uger.