Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Post til og fra udlandet

2022-11-21 12:04

Se den aktuelle status for post til og fra udlandet.

Vi sender ikke post til følgende destinationer:

NICARAGUA
SOMALIA (Kun breve. NO SERVICE på pakker til SO)
SYRIEN
YEMEN

Breve og pakker, som alligevel bliver sendt til et land, på ovenstående liste, vil blive sat på lager hos PostNord, og vi opbevarer det i ca. 30 dage. Hvis det ikke er blevet muligt at sende posten, vil det blive returneret til afsender. Når først posten er indleveret hos PostNord, vil det ikke være muligt at få forsendelserne retur, da det ikke er praktisk muligt at finde forsendelserne.

Forsinkelser kan forekomme til og fra følgende lande:

ENGLAND: Punktstrejkerne i England fortsætter året ud, der bliver strejket i 2 dage af gangen. Den internationale post bliver fortsat produceret, men der kan opleves en ekstra dags forsinkelse i omdelingen. Datoer følger snarest.

GRØNLAND: Der er midlertidigt, indtil medio-oktober, store forsinkelser i postgangen til Grønland, grundet udfordringer hos Air Greenland i logistikken fra Nuuk og videre ind i landet.

KINA: Grundet Coronasituationen kan der forekomme større forsinkelser i postgangen til og fra landet.