Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Information

Post under Covid-19

Vi befinder os fortsat i en særlig situation på grund af corona-virus, og det kan have betydning for din post. 


Read our Covid-19 information in English here.

Pakker til udlandet

Langt de fleste destinationer har åbnet op for at modtage post igen. Se hvilke destinationer, du ikke kan sende post til her:

Bahamas, Bolivia, Brunei, Chile, Cuba, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Ækvitorial Guinea, Fiji, Fransk Guiana, Guadeloupe, Honduras, Libyen, Martinique, Mauritius, Papua Ny Guinea, Paraguay, Peru, Reunion, Sierra Leone, Somalia, Syrien, Turkmenistan, Venezuela, Yemen.

 

Længere leveringstid på pakker til og fra udlandet

Så snart pakkerne kommer til Danmark og Norden, er leveringstiden tæt på normal. Vi oplever dog ofte ekstra leveringstid, inden pakkerne rammer den danske grænse og tilsvarende, at pakkerne er længere tid undervejs, når de sendes ud af landet. Det skyldes store strandede pakkemængder i nogle lande, og at der mange steder i verden er større pukler af pakker, man skal have arbejdet sig igennem.

Læs mere om hvordan coronavirussen påvirker posten til og fra udlandet her: https://www.postnord.dk/quick-finder/dagens-post- se under ”Post til Udlandet”.

 

Sådan undgår du fysisk kontakt ved udlevering af pakker

Hvis du ønsker at undgå fysisk kontakt ved udlevering af pakker, har du følgende muligheder:

  • Kvittér med underskrift på pakken - ved eller på pakkelabel. Herefter tager pakkeomdeleren et foto af underskrift og label, og det opdateres i scanneren.
  • Hæng en fuldmagt på din dør, som giver os lov til at sætte pakken foran din dør.
  • Tilmeld dig Modtagerflex, så vi fast har en aftale om, hvor dine pakker leveres. Læs mere her: https://www.postnord.dk/modtag/fleksibel-levering/modtagerflex

 

PostNord følger alle myndighedernes anbefalinger

PostNord følger alle regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger, som skal bidrage til at mindske spredningen af coronavirus. Det betyder bl.a., at alle vores medarbejdere arbejder med udgangspunkt i disse råd:

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme - ikke dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring - både hjemme og på arbejdspladsen

Læs myndighedernes anbefalinger her: coronasmitte.dk

.