Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Information

Genåbningen af Danmark

Regeringen har igangsat en lang række initiativer for at hindre udbredelsen af coronavirus. Det kommer til at give omvæltninger for mange danskere. 
Read about the Corona virus in english here.

OBS! Længere leveringstid på pakker til og fra udlandet.

Det er fortsat en særlig situation, som vi befinder os i på grund af corona-krisen, og der må generelt forventes længere leveringstid på pakker, der skal ind og ud af landet. Så snart pakkerne kommer til Danmark og Norden, så er der tæt på normal leveringstid. Men vi kan se, at der ofte er ekstra lang leveringstid inden pakkerne rammer den danske grænse og tilsvarende, at pakkerne er længere tid undervejs, når de sendes ud af landet. Det skyldes store strandede pakkemængder i nogle lande, og at der mange steder i Europa er større pukler af pakker, man skal have arbejdet sig igennem efter at pakkeudleveringen mere eller mindre har stået stille i en periode. Vi forventer, at forsinkelserne vil vare ved et godt stykke tid endnu, og kun langsomt vil blive forbedret efterhånden, som der kommer mere og mere styr på corona-smitten i de forskellige lande.

Det skyldes store strandede pakkemængder i nogle lande, og at der mange steder i Europa er større pukler af pakker, man skal have arbejdet sig igennem, efter at pakkeudleveringen mere eller mindre har stået stille i en periode. Vi forventer, at forsinkelserne vil vare ved et godt stykke tid endnu, og kun langsomt vil blive forbedret efterhånden, som der kommer mere og mere styr på corona-smitten i de forskellige lande.

Opdatering d. 10. August 2020

Flere lande åbner op for post – det betyder, at du nu også kan sende post og pakker til følgende lande:

Albanien, Andorra, Argentina, Azerbaijan, Benin, Cambodia, Den Centralafrikanske Republik, Comoros, Congo, Djibouti, Filippinerne, De Forenede Arabiske Emirater, Gabon, Guernsey, Guinea, Haiti, Indonesien, Irak, Isle of Man, Jersey, Kap Verde, Kosovo, Laos, Liberia, Mali, Mauritanien, Mexico, Monaco, Mongoliet, Myanmar, Nepal, Niger, Nordmakedonien, Rwanda, Saint Pierre and Miquelon, Sydafrika, Tajikistan, Tanzania, Tchad, Uruguay, USA’s territorier (American Samoa, Marshall Islands, Northern Mariana Islands, Palau, Virgin Islands (US) og Puero Rico), Vestsaraha og Wallis and Futuna.

Opdatering den 28. juli 2020

Sådan undgår du fysisk kontakt ved udlevering af pakker

Hvis  du fortsat ønsker at undgå fysisk kontakt ved udlevering af pakker, har du nu følgende muligheder:

Kvitter med underskrift på pakken - ved eller på pakkelabel. Herefter, tager pakkeomdeleren et foto af underskrift og label, og det opdateres i scanneren. Du har ligeledes mulighed for at hænge en fuldmagt på døren, som giver os lov til at sætte pakken foran din dør. Du har også mulighed for at tilmelde dig modtagerflex, så vi fast har en aftale om, hvor dine pakker leveres. Læs mere her: https://www.postnord.dk/modtag/fleksibel-levering/modtagerflex

Opdatering den 3. juli 2020

Send post til flere lande

Der åbnes nu op for, at der kan sendes post fra Danmark til endnu flere lande. De nye lande, som tilføjes landelisten, er: Algeriet, Bahrain, Georgien, Jordan, Kenya, Kirgisistan, Libanon, Maldiverne Marokko, Oman, Pakistan, Seychellerne, Taiwan, Tunesien og Saudi Arabien.

Under ”Dagens Post, Udlandet” kan du se den samlede liste over lande, der kan sendes post til fra Danmark.

Opdatering den 19. juni 2020

Nye lande åbner op for post

Den internationale postomdeling er fortsat påvirket af corona, men mange lande er i øjeblikket ved at åbne op igen, og det giver også mulighed for, at der kan sendes post til flere lande fra Danmark. Vi kan nu tilføje Malaysia, Bangladesh, Bosnien-Herzegovina, Kuwait, Sri Lanka og Uganda til listen med lande, som du kan sende post til fra Danmark. Her kan du se den samlede liste over lande, som du kan sende post til fra Danmark:

Alle EU-lande, samt følgende lande: Bangladesh, Canada, Hong Kong, Hviderusland, Indien, Iran, Island, Israel, Japan, Kazakhstan, Kina, Kuwait, Liechtenstein, Moldavien, Mongoliet, Montenegro, Norge, Qatar, Rusland, Serbien, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sri Lanka, Sydkorea, Thailand, Tyrkiet, Uganda, Ukraine, USA, Uzbekistan, Vietnam og Ægypten. Der kan fortsat sendes post til Grønland og Færøerne.

Med de lande, som der nu kan sendes post til, så kommer ca. 98 % af postmængderne ud af landet i forhold til før corona-pandemien. Vi arbejder hele tiden på at få åbnet op til flere destinationer, og listen over lande, hvortil der kan sendes post, opdateres løbende. Du skal være opmærksom på, at postomdelingen i mange lande fortsat er påvirket af Corona, og at det derfor kan tage længere tid at omdele breve og pakker end normalt.

Opdatering den 27. maj 2020

Post og pakker til udlandet

Den internationale postomdeling er fortsat påvirket af den globale coronavirus. De seneste dage er der dog blevet tilføjet en række nye lande på listen over destinationer, som du kan sende post til fra Danmark. Her er den samlede liste:

Alle EU-lande, samt følgende lande: Canada, Hong Kong, Hviderusland, Indien, Iran, Island, Israel, Japan, Kazakhstan, Kina, Liechtenstein, Moldavien, Mongoliet, Montenegro, Norge, Qatar, Rusland, Serbien, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sydkorea, Thailand, Tyrkiet, Ukraine, USA, Uzbekistan, Vietnam og Ægypten. Der kan fortsat sendes post til Grønland og Færøerne.

Vi opdaterer løbende listen over lande, hvortil vi kan sende post og pakker.

Igen muligt at sende collect til Spanien
Gennem det seneste stykke tid er der blevet åbnet mere og mere op for butikkerne i Spanien, og dermed også for de udleveringssteder PostNord har gennem DPD-netværket i landet. Det betyder, at det nu igen er muligt for vores erhvervskunder at sende pakker til Spanien som Collect gennem DPD-netværket. Det er fortsat ikke muligt for vores erhvervskunder at sende Collect-pakker til Storbritannien, hvor mange udleveringssteder fortsat er lukket ned.

Generelt må der fortsat forventes forlænget leveringstider på pakker, som sendes over landegrænser. Det glæder både ud og ind af Danmark. Vi kan i øjeblikket se, at der er særlige udfordringer med pakker i DPD-netværket, som sendes til Benelux-landene.  

Opdatering den 12. maj 2020

Genåbning af Danmark og Europa

Heldigvis oplever vi nu en genåbning af Danmark og mange europæiske lande omkring os. Pakker, der har ligget stille gennem længere tid i andre lande, strømmer nu ind over grænserne til os i store mængder, og generelt stiger aktiviteten også her i landet. Det betyder, at der nu kommer endnu flere pakker oven i de store mængder, vi allerede ser nu.

For bedre at kunne følge med ansætter vi lige nu flere medarbejdere i vores distribution, ligesom vi har ekstra mandskab på til at bringe ud i weekenden, og vi gør alt, hvad vi kan for, at pakkerne bliver leveret til tiden. Dog vil der være en risiko for, pakker kan blive forsinket 1-2 dage. Det håber vi på jeres forståelse for.

Vi har naturligvis alle mand klar til at hjælpe med at besvare jeres spørgsmål i vores Kundeservice. Men også her er der ekstraordinært stort tryk på, som kan give forlængede ventetider. Du kan altid få de nyeste informationer om, hvor langt pakkerne er kommet i PostNords Kundeportal, ligesom jeres kunder kan få de nyeste informationer via Track & Trace på postnord.dk eller i vores app.

Opdatering den 29. april 2020

Igen muligt at sende Collect til Europa

Butikker i flere europæiske lande åbner nu efter at have været midlertidigt lukket på grund af corona. Det gælder også mange af de butikker, der fungerer som pakkeudleveringssteder. Derfor er det nu igen muligt for vores erhvervskunder at sende DPD Export-pakker som Collect til følgende lande:

 • Belgien, Estland, Frankrig, Holland, Irland, Letland, Litauen, Luxembourg, Polen, Portugal, Tyskland, Østrig

I forbindelse med, at der nu kan sendes Collect-pakker til flere europæiske lande, så er vores api blevet opdateret, og jeres kunder kan udelukkende se udleveringssteder i de lande, som der aktuelt kan sendes Collect-pakker til.

Det er dog endnu ikke alle udleveringssteder i landene på listen, der har åbent, og bliver pakken sendt til en lukket butik, så vil den blive omdirigeret til et åbent udleveringssted tættest muligt på. Samtidig vil der blive sendt en besked til jeres modtagerkunde om, hvor pakken skal hentes.

Det er fortsat ikke muligt at sende Collect-pakker til Storbritannien og Spanien, hvor udleveringsstederne generelt fortsat har lukket. Til disse to lande kan I fortsat sende pakker til hjemmelevering.

Så snart der bliver åbent for at sende Collect-pakker til Storbritannien og Spanien, så vender vi tilbage til jer.


Længere leveringstid på pakker til og fra udlandet

Det er fortsat en særlig situation, som vi befinder os i på grund af corona-krisen, og der må generelt forventes længere leveringstid på pakker, der skal ind og ud af landet. Så snart pakkerne kommer til Danmark og Norden, så er der tæt på normal leveringstid. Men vi kan se, at der ofte er ekstra lang leveringstid inden pakkerne rammer den danske grænse og tilsvarende, at pakkerne er længere tid undervejs, når de sendes ud af landet. Det skyldes store strandede pakkemængder i nogle lande, og at der mange steder i Europa er større pukler af pakker, man skal have arbejdet sig igennem efter at pakkeudleveringen mere eller mindre har stået stille i en periode. Vi forventer, at forsinkelserne vil vare ved et godt stykke tid endnu, og kun langsomt vil blive forbedret efterhånden, som der kommer mere og mere styr på corona-smitten i de forskellige lande.

Det skyldes store strandede pakkemængder i nogle lande, og at der mange steder i Europa er større pukler af pakker, man skal have arbejdet sig igennem, efter at pakkeudleveringen mere eller mindre har stået stille i en periode. Vi forventer, at forsinkelserne vil vare ved et godt stykke tid endnu, og kun langsomt vil blive forbedret efterhånden, som der kommer mere og mere styr på corona-smitten i de forskellige lande.

Opdatering den 23. april 2020

Post fra USA og Spanien

Det amerikanske postvæsen USPS har over en længere periode haft markante udfordringer med at finde transport ud af landet. Selvom der de seneste dage har været en lille bedring at spore, så må man forvente, at forsendelser fra USA til Danmark kan være meget længere undervejs end normalt. Som det ser ud i øjeblikket, må den ekstra forsendelsestid fra USA også forventes i de kommende måneder.

I forhold til post fra Spanien, så er der nu lukket op for post ud af landet, og der kommer igen forsendelser fra Spanien til Danmark.

Tingene ændrer sig dog hurtigt, og generelt anbefales det at sikre sig hos afsender i udlandet, at der kan sendes post mod Danmark.

Opdatering den 16. april 2020
Pakker kan fortsat være ekstra dage undervejs

Pakkerne vælter fortsat ind til os. Vi gør alt, hvad vi kan for at få alle pakkerne ud så hurtigt som muligt, men vi er i en helt særlig situation med utrolig mange pakker, der skal ud på kort tid, og særlige foranstaltninger her i corona-tiden, der skal passe på os alle sammen. Det gør desværre, at nogle pakker i øjeblikket er et par dage længere undervejs end normalt. Det håber vi på jeres forståelse for.

Her på postnord.dk og i vores APP kan du altid finde de nyeste oplysninger om din pakke via track and trace.

Post kan igen sendes til Cypern og Malta

Der er nu igen åbent for, at der kan sendes post til Cypern og Malta. Dermed ser listen af lande, der kan sendes post til fra Danmark, således ud:

Alle EU-lande samt følgende lande: Canada, Iran, Island, Hong Kong, Japan, Liechtenstein, Norge, Qatar, Rusland, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sydkorea, Tyrkiet, Vietnam, Kina, Ukraine og USA. Der kan fortsat sendes post til Grønland og Færøerne.

Det er ikke muligt at afsende post til lande, der ikke er på ovenstående liste. Tingene ændrer sig meget hurtigt i øjeblikket, og på Dagens Post https://www.postnord.dk/quick-finder/dagens-post under Udland opdaterer vi løbende de lande, der kan sendes til og modtages post fra.          

Opdatering den 7. april 2020

Pakker kan være ekstra dage undervejs

Vi oplever i øjeblikket meget stor travlhed. Pakkemængderne svarer pt. til de mængder, vi normalt ser på de største dage omkring Black Friday og jul – en periode vi normalt planlægger måneder i forvejen og mander op til med +30%. Det har vi ikke haft mulighed for i denne særlige situation, hvor Danmark er ramt af coronavirus.

Vores bude gør alt, hvad de kan for, at alle pakker kommer godt og sikkert frem. Men med meget store mængder og nye udleveringsprocedurer, der skal hjælpe med at passe godt på os alle sammen, så kan nogle pakker være et par ekstra dage undervejs. Det håber vi på forståelse for.

Vi gør alt, hvad vi kan for, at få alle pakker frem hurtigst muligt. Sender du en pakke i dag eller bestiller den hos en webshop, så vil langt det meste komme ud før påske eller på lørdag, hvor vi har en ekstra omdelingsdag. Men med den særlige situation hele Danmark står i, og med de meget store pakkemængder vi ser, så kan vi desværre ikke give en garanti, og der vil også være pakker, som først vil komme frem efter påske.  

Her på postnord.dk og i vores APP kan du altid finde de nyeste oplysninger om din pakke via track and trace.

Opdatering den 31. marts 2020

Post til Kina

Der er nu åbnet for, at der kan sendes post fra Danmark til Kina. Listen med lande, der fortsat kan sendes post til fra Danmark, er nu som følger:

Alle EU-lande på nær Cypern og Malta samt følgende lande: Canada, Iran, Island, Hong Kong, Japan, Liechtenstein, Norge, Qatar, Rusland, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sydkorea, Tyrkiet, Vietnam, Kina, Ukraine og USA. Der kan fortsat sendes post til Grønland og Færøerne.

Tingene ændrer sig meget hurtigt i øjeblikket, og vi opfordrer til, at kunderne holder sig opdateret om, hvilke lande der kan sendes post til og fra på Dagens Post:  https://www.postnord.dk/quick-finder/dagens-post under ”Udland”.

Opdatering den 24. marts 2020


Opdatering af landeliste

Vores liste med lande, der fortsat kan sendes post til, er netop opdateret. Det er desværre ikke længere muligt at sende post til Australien og Cypern, mens det er lykkedes at få etableret forbindelse til Singapore, Qatar, Iran, Vietnam, Tyrkiet og Ukraine. Hermed kan der sendes post fil følgende lande:
 
 • Alle EU-lande på nær Cypern. Desuden kan der sendes til Canada, Iran, Island, Hong Kong, Japan, Liechtenstein, Norge, Qatar, Rusland, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sydkorea, Tyrkiet, Vietnam, Ukraine og USA. Der kan fortsat også sendes post til Grønland og Færøerne.
En række lande har indstillet forsendelser af post til Danmark. I øjeblikket er det således ikke muligt at modtage post fra følgende lande:
 • Italien, Peru, Moldova, Honduras, Fransk Polynesien, Tunesien, Rumænien, Sri Lanka, Panama, Spanien, Kuwait, Mongoliet, Jamaica, Filippinerne, Libanon, Malaysia, Myanmar, Surinam, Cypern, Bulgarien, Mauritius, Mexico, Marokko, Ny Caledonien, Colombia, Montenegro.
 
Tingene ændrer sig dog meget hurtigt, og det anbefales at sikre sig hos afsender i udlandet, at der sendes post mod Danmark. Samtidig må der generelt forventes, at breve og pakker, der sendes over landegrænser, kan være forsinket på grund af COVID-19.

 

Opdatering den 19. marts 2020

Stop for Collect-pakker til flere europæiske lande

Flere og flere europæiske lande lukker nu butikker herunder også pakkeudleveringssteder. Det er derfor ikke længere muligt for vores erhvervskunder at sende DPD Export-pakker som Collect til følgende lande:

Belgien, Estland, Frankrig, Holland, Irland, Letland, Litauen, Luxembourg, Polen, Portugal, Spanien, Storbritannien, Tyskland og Østrig

Der kan fortsat sendes pakker med hjemmelevering, og vores erhvervskunder opfordres til at sende Mypack Home, der fortsat leveres på modtagerens hjemmeadresser. Grundet initiativer for at forhindre spredning af coronavirus, må der dog forventes længere leveringstid til alle lande.

Som en konsekvens af de lukkede udleveringssteder i de 14 lande, så vil det heller ikke være muligt for kunder i landene, at indlevere returpakker til de danske afsendere. Altså er der ikke mulighed for, at vores erhvervskunder kan benytte produktet ”Return Dropoff”. Som alternativ kan der bestilles en afhentning hjemme hos kunden – altså produktet ”Collection Request”. 

For alle kunder gælder, at der fortsat kan sendes breve og pakker fra Danmark til hjemmeadressen i følgende lande:

Alle EU-lande, Australien, Canada, Island, Hong Kong, Japan, Liechtenstein, Norge, Rusland, Schweiz, Storbritannien, Sydkorea og USA. Der kan fortsat sendes post til Grønland og Færøerne.

Dette ændrer sig dog løbende. Følg udviklingen løbende her: https://www.postnord.dk/quick-finder/dagens-post under ”Udland”.

 

Opdatering den 18. marts 2020

Fortsat 1560 åbne udleveringssteder ud af 1600

Regeringens seneste tiltag i forhold til en midlertidig lukning af storcentre og nogle typer af butikker, har stort set ingen indflydelse på PostNords udleveringsnet. I storcentrene har vi primært vores udleveringssteder i dagligvarebutikkerne, og de vil fortsat have åbent og udlevere pakker.

Samlet set har vi nu godt 1560 udleveringssteder landet over, hvor danskerne fortsat kan hente deres pakker - plus Pakkebokse og Nærbokse. Det er meget få af vores udleveringssteder – pt. ca. 40 - der er midlertidigt lukket. Hvis et udleveringssted lukkes midlertidigt ned, så flyttes pakkerne til et nærliggende udleveringssted og kunderne får besked. Desuden fjernes muligheden for at bestille til udleveringsstedet i vores kundevendte systemer.

Vi er klar over, at situationen hurtigt kan ændre sig, og vi har beredskabsplaner klar, så selv om der kommer yderligere lukninger, så kan vi opretholde et landsdækkende netværk, hvor danskerne kan hente deres pakker. Mange virksomheder, webshops og danskere er afhængige af, at vi fortsætter vores omdeling af breve og pakker, og vi gør alt for, at vi kan fortsætte en så normal service som overhovedet muligt. Det gør vi samtidig med at vi passer godt på vores kunder og vores medarbejdere.

Logistik til storcentre

Regeringen meldte i går ud om en midlertidig lukning af en række butikker herunder storcentre. Det vil naturligvis også påvirke logistikken til storcentre i en periode. I dag er vi i fuld gang med at koordinere med de enkelte butikker i storcentrene mm., om hvad der skal ske med deres forsendelser, mens den midlertidige lukning står på. Vi kan både fortsætte leveringen, eller vi kan returnere til afsenderen. Vi arbejder lokalt på at få alle aftaler på plads i dag med butikkerne. Hvis nogle butikker har lager eller driver webshop fra baglokalet, så vi vil meget gerne bidrage til, at de kan fortsætte med det, trods den svære situation. 

Stop for Collect-pakker til Frankrig og Tyskland

I Frankrig og Tyskland er en lang række butikker lukket for at mindske spredningen af coronavirus. Det betyder også, at udleveringsstederne lukkes, og at det i øjeblikket ikke er muligt at sende Collect-pakker til de to lande. I stedet kan der sendes pakker med hjemmelevering (HOME), der fortsat kommer frem til modtagerne i Frankrig og Tyskland. Denne udvikling forventer vi, vil ramme flere europæiske lande i den kommende tid. Det kan I holde jer orienteret om på www.postnord.dk.

Opdatering den 16. marts 2020

Coronavirus påvirker posten til udlandet

Mange flyselskaber indstiller nu deres flyvninger til og fra Danmark på grund af coronavirus, samtidig med at grænserne i flere lande lukkes. Det rammer store dele af den internationale post, som sendes ud af Danmark med fly.

I de seneste døgn har vi arbejdet for at finde alternative ruter for posten ud af Danmark. Det er lykkedes i mange tilfælde, så der fortsat kan sendes breve og pakker fra Danmark. Det gælder for post til følgende lande:

 • Alle EU-lande, Australien, Canada, Island, Hong Kong, Japan, Sydkorea, Liechtenstein, Norge, Rusland, Schweiz, Storbritannien, USA. Desuden opretholdes postleveringen til Grønland og Færøerne.

Det betyder:

 • Post til lande, der ikke er på ovenstående liste, kan vi fra dags dato ikke modtage
 • Post til landene på listen vil bl.a. blive transporteret med skib og lastbil, og kan være længere tid om at komme frem end normalt.
 • Breve og pakker som alligevel sendes til et af landene, som ikke er på listen, vil blive sat på lager hos PostNord, til det igen er muligt at sende til modtagerlandet. Det vil ikke være muligt at få posten retur, mens den står på lager hos PostNord.
 • Det er vigtigt at understrege, at PostNord, som en vigtig del af den danske infrastruktur, fortsætter en så normal omdeling af breve, pakker og gods i Danmark, som det overhovedet er muligt.
 • PostNord følger situationen tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at få jeres forsendelser frem hurtigst muligt. Vi arbejder fortsat på at finde alternative transportmuligheder for post ud af landet, og listen med lande kan ændre sig over tid
 • Post til Danmark vil naturligvis også blive ramt af de mange initiativer verden over for at begrænse spredningen af coronavirus. Det kan der findes oplysninger om på PostNords hjemmeside postnord.dk under ”Dagens Post”. Link: https://www.postnord.dk/quick-finder/dagens-post

 

Opdatering den 14. marts 2020


Grænserne er lukket – gods, pakker og varer kommer stadig til landet

På grund af coronavirus har regeringen besluttet at lukke Danmarks grænser frem til 13. april. Lukningen gælder for udlændinge, som ikke har anerkendelsesværdige grunde til at rejse ind i landet. Det er vigtigt at understrege, at grænserne ikke lukkes for gods, pakker og varer, der fortsat kan transporters ind i Danmark.

Vi ved, at myndighederne arbejder for, at godstransporten ind over grænserne kan afvikles så smidigt og hurtigt som muligt. Hos PostNord vil vi dog gerne varsle vores erhvervskunder om, at der er en risiko for, at vores transporter ind i landet kan blive forsinket, på grund af kø og ventetid ved grænserne. I sidste ende kan det betyde, at varer, pakker og gods kommer en dag senere frem end forventet. Vi følger udviklingen nøje, og gør alt hvad vi kan for at bringe varer og forsendelser hurtigst muligt frem.

Såfremt situationen ændrer sig, så vender vi tilbage med mere information.

Opdatering den 13. marts 2020


Postomdelingen fortsætter – sådan gør vi

Danmark står i en helt særlig situation, hvor regeringen igangsat en lang række initiativer for at inddæmme spredningen af coronavirus. PostNord følger alle anbefalinger fra myndighederne, samtidig med at vi forsætter med at omdele breve og pakker.

Når vi omdeler breve og pakker, gør vi alt, hvad vi kan for at passe godt på vores kunder og medarbejdere. Derfor er vi klar med et par nye initiativer.

Vi kan underskrive for dig:

 • Pakkebuddet kan skrive under med en særlig COVID19- underskrift på vores scannere for kunden. Så kan alt fysisk kontakt undgås.

Engangsfuldmagt til at stille pakken uden kontakt:

 • Du kan som kunde hænge en fuldmagt på døren, der giver os lov til at sætte pakken foran din dør eller et sted på adressen. Hermed undgås fysisk kontakt.

Mange gange er omdelingen af breve og pakker dog ikke kontakt-krævende. Breve kommer i brevkassen og mange danske husstande er tilmeldt Modtagerflex, så pakkebuddet kan stille pakken et aftalt sted. Tilmeld husstanden til Modtagerflex her: https://www.postnord.dk/modtag/fleksibel-levering/modtagerflex/tilmelding

Opdatering på udleveringssteder

Enkelte af vores udleveringssteder har valgt at lukke midlertidigt ned, hvis de fx også er cafe – helt som myndighederne har opfordret til. I de få tilfælde, hvor det sker, så sørger vi naturligvis for at kundernes pakker bliver flyttet til et af vores udleveringssteder i nærheden, og at kunden får direkte besked om, hvor pakken skal hentes.

Derfor skal posten ud!

Postomdeling er vital dansk infrastruktur og mange borgere og virksomheder er afhængige af, at vi kommer med deres pakke eller brev. Det kan fx være pakker med livsvigtig medicin, prøver til og fra sygehuse, eller hygiejne-produkter til ældre. Der er også en masse virksomheder, der er afhængige af, at vi kommer med varer til dem, så de kan holde produktionen i gang. Og så er der en lang række borgere, for hvem brevet fortsat er en vigtig informationskanal. Derfor fortsætter vi med at omdele breve og pakker på en ansvarlige måde, på trods af at coronavirussen er i omløb.

Opdatering den 12. marts 2020

Omdeling af breve og pakker er en vital del af dansk infrastruktur, der bl.a. sikrer, at vigtige informationer, budskaber og varer kan komme frem til alle. Derfor fortsætter omdelingen af breve og pakker som normalt hos PostNord, og virksomheder og borgere kan i videst muligt omfang forvente at modtage og benytte den service, som de plejer. 

Skulle dette ændre sig, så vender vi tilbage med yderligere information.

Post til og fra udlandet

Læs mere om hvordan coronavirussen påvirker posten til og fra udlandet her: https://www.postnord.dk/quick-finder/dagens-post- se under ”Post til Udlandet”.

PostNord følger alle myndighedernes anbefalinger

PostNord følger alle regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger, som skal bidrage til at mindske spredningen af coronavirus. Det betyder bl.a., at alle vores medarbejdere arbejder med udgangspunkt i disse råd:

 • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
 • Host eller nys i dit ærme - ikke dine hænder
 • Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt
 • Vær opmærksom på rengøring - både hjemme og på arbejdspladsen

Læs myndighedernes anbefalinger her: coronasmitte.dk

.