Direct mail

Direct mail er et medie, der gør det muligt at kommunikere direkte med din målgruppe med et personligt, målrettet og relevant budskab
Intro

Direct mail som det passer dig

Direct mail produkt kan tilpasses de behov, der kan være til en kreativ kampagne. Løsningen består af et billigt brev-grundprodukt og en række til- og fravalgsmuligheder, som giver dig øget fleksibilitet og muligheder for kreativitet.

Du skal oprette en aftale om at bruge Direct mail-løsningen – kontakt din salgskonsulent eller kundeservice på 70 11 12 30 for nærmere information.

Klik og læs mere om Direct Mail løsningen.

Med direct mail produktet kan du sende skæve formater – læs mere under Kreative muligheder (link til fane). Du kan også vælge at time din udsendelse, så du ved hvornår der fx. skal være ekstra bemanding på telefonen. Læs mere under Kortere Omdelingsperiode.

Introduktionsrabat for Direct Mail

Har du ikke brugt brevet til markedsføring inden for de seneste 18 måneder, har du mulighed for at opnå en introduktionsrabat på 15%.

Klik og læs mere om Introduktionsrabat for Direct Mail.

Kontakt os

Kontakt din salgskonsulent eller ring til kundeservice på telefon 70 11 12 30 for at høre mere om dine muligheder med Direct Mail.​

Kreative <br/> muligheder

Kreativ frihed til en fleksibel pris

Du kan skræddersy din udsendelse med en række særlige tillægsydelser kun for Direct Mail produktet. Brug konvolutten til at skabe ekstra opmærksomhed om dit budskab – du kan være kreativ med farver, form og materiale når du sender dit brev med Direct Mail.

Manuel håndtering – giver dig frihed til sende din direct mail i lige det format og de farver du ønsker. Vi garanterer manuel håndtering, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om at reservere plads på konvolutten til det hvide frifelt til sorteringsstregkoden.

Tilvalg af elektroniske flytteoplysninger - få en fil med dine kunders opdaterede adresser. 

Med en Brevstregkoden kan vi tilbyde elektroniske flytteoplysninger. Du modtager en stregkode, som du skal sætte på dine forsendelser. Hvis din kunde er flyttet, videresender vi brevet til den nye adresse, og du modtager en fil med den nye adresse. Elektronisk flytteoplysninger er en gratis service. 

Klik og læs mere om de enkelte tillægsydelser til Direct Mail og find prisoversigt for Direct Mail og tillægsydelserne.

Kreativt PP

Du kan også designe dit eget PP mærke, klik og læs mere om, hvordan du designer dit eget PP. Et kreativt PP-mærke er en gratis tillægsydelse, som giver mulighed for at:

 • øge opmærksomheden
 • give konvolutten et personligt udtryk
 • bidrage til branding af afsender med dit logo for eksempel
 • stimulere flere sanser med duft, tekstur, farve…

Kontakt os

Har du brug for råd eller vejledning er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 70 11 12 30.​

Kortere <br/> omdelingsperiode

Timing til fleksibel pris

Du kan planlægge din udsendelse, så du ved hvornår den rammer målgruppen. 

Normalt omdeles breve sendt som Direct mail inden for 2-8 hverdage, men med Kortere Omdelingsperiode kan du kan vælge om dine breve skal omdeles primært tirsdag/onsdag eller torsdag/fredag, så du kan time dine ressourcer og være klar til at håndtere responsen. 

Hvis du indleverer dine forsendelser om tirsdagen, vil hovedparten (85 %) blive omdelt torsdag eller fredag. De resterende 15 % kan blive omdelt onsdag samme uge eller mandag ugen efter. 

Hvis du indleverer dine forsendelser om fredagen, vil hoveparten (85 %) blive omdelt tirsdag eller onsdag. De resterende 15 % kan blive omdelt mandag eller torsdag i samme uge.

Indlevering ved Kortere Omdelingsperiode

Bemærk at for primær omdeling tirsdag/onsdag, skal du indlevere dine breve fredagen før. For primær omdeling torsdag/fredag, skal du indlevere brevene tirsdagen forinden.

Klik og læs mere om de enkelte tillægsydelser til Direct Mail og se prisoversigt for Direct Mail og tillægsydelserne.

Kontakt os

Har du brug for råd eller vejledning er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 70 11 12 30.​

Kom godt <br/> i gang

Vi har samlet en oversigt over de informationer og værktøjer, der er relevante, når du skal sende din kampagne med direct mail:

Direct Mail faktaark
Direct Mail tillægsydelser faktaark

Priser
Forretningsbetingelser
Introduktionsrabat for direct mail

Hvad skal du være opmærksom på, når du sender direct mail?

Du skal indlevere alle partier med direct mail sammen med en følgeseddel (B68), hvor du tydeligt har markeret den eventuelt ønskede tillægsydelse.

Herudover skal du lægge en særlig Direct Mail – faneblad/vignet øverst i brevbakkerne. Der findes forskellige varianter afhængigt af om du har tilvalgt Kortere Omdelingsperiode og/eller manuel håndtering.

Hvis du skal sende større partier med Kortere Omdelingsperiode med tilhørende terminal-opdeling, kan du hente de specifikke faner/vignetter til hver brevterminal under "Følges​edler​​".

Kontakt os

Har du spørgsmål eller har brug for hjælp, er du velkommen til at ringe til din salgskonsulent eller til kundeservice på 70 11 12 30.

Hvad siger <br/> loven?

Når du arbejder med direkte markedsføring er der især tre love som er vigtige at kende:

Robinsonlisten

Ved at lade sig registrere på Robinsonlisten kan en privatperson frabede sig al navngivent/adresseret markedsføring fra virksomheder.

Robinsonlisten administreres af CPR-registret, som hvert kvartal opdaterer listen. Som afsender er du derfor forpligtet til at vaske dine adresser op imod listen inden første uopfordrede udsendelse og derefter igen hvert kvartal. En sådan vask kan ske ved at du som afsender indsender dine data til CPR til et ”kviktjek” eller at du rekvirerer Robinson-listen/ ”kvartalslisten” fra CPR.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller har brug for hjælp, er du velkommen til at ringe til din salgskonsulent eller til kundeservice på 70 11 12 30.

Find • Prisoversigter

 • Avanceret søgning

 • Se åbningstider, adresse samt hvilke serviceydelser det enkelte sted tilbyder. Eller se, hvor du kan købe frimærker.

  Angiv adresse, postnummer eller by. Du kan også klikke på kortet.

 • Se placering af Pakkeboksautomater

  Angiv adresse, postnummer eller by.Du kan også klikke på kortet.

 • Her finder du Erhvervsindleveringerne


  Angiv adresse, postnummer eller by.
  Du kan også klikke på kortet.

 • Se tømningstider og placering af postkasser

  Angiv adresse, postnummer eller by.Du kan også klikke på kortet.


 • Dagens post

 • Hjælp

  Kort over postnumre og mere information

© PostNord AB (publ) | Om hjemmesiden | Privacy policy