Værktøjer og inspiration

Cases og indsigter i form af analyser
 

Cases

Vi har samlet en række cases fra både ind- og udland, som kan give dig inspiration til din næste direct marketing kampagne.

Bliv udfordret og inspireret af, hvordan du kreativt kan bruge breve og pakker til at skille din virksomhed ud fra mængden. Kun din fantasi sætter grænsen.

Desuden finder du en række cases, som viser eksempler på, hvordan andre virksomheder har arbejdet med brevet, og se hvilken effekt et brev som kommunikationskanal fik for dem.

Indsigter

Vi gennemfører løbende analyser og dokumenterer effekten af forskellige kampagner og udsendelser i interessante cases. Viden som vi gerne deler, og som du kan bruge som inspiration til at optimere din kommunikation med dine kunder.

Få svar på hvad de digitale unge synes om et analogt medie som brevet, samt hvordan danskerne bruger tilbudsaviserne til at søge inspiration og planlægge deres indkøb. Klik og læs mere om analyserne.

Brevets styrke omhandler danskernes holdninger til og reaktion på forskellige medier. Samtidigt er der spurgt til danske virksomheder, hvordan de tror, at kunderne foretrækker og reagerer på kommunikation fra dem. Indsigter som er værd at kende, når du arbejder med at sende information, markedsføring eller andre former for kommunikation.

 
 
 
 
© PostNord AB (publ) | Om hjemmesiden | Privacy policy